Films & Series

Hyped! Deze iconische tienerfilm komt 18 jaar later met een vervolg

john-tucker-must-die-vervolg

Herinner je je nog de tienerfilm John Tucker Must Die? De iconische film was een absolute hit achttien jaar geleden, waardoor velen van ons hem ooit wel eens hebben gezien. Blijf je deze leuke film maar opnieuw en opnieuw kijken? Dan hebben we goed nieuws, want er komt een vervolg aan met de originele cast; John Tucker must die again!

“Schijnbaar is het fantastisch”

We hebben geweldig nieuws voor alle fans van John Tucker Must Die. Tijdens een reünie op de Epic Cons Chicago hebben hoofdrolspelers Jesse Metcalfe, Sophia Bush en Arielle Kebbel bevestigd dat er een vervolg op de film komt. Jesse Metcalfe, die de charmante John Tucker speelt, deelde enthousiast dat hij al heeft gehoord dat er een nieuw script is, hoewel hij het zelf nog niet heeft gelezen. Volgens hem belooft het script “schijnbaar fantastisch” te zijn!

Arielle Kebbel, die de overenthousiaste Carrie speelt in de film, heeft daarentegen het script wél al gelezen, aangezien ze betrokken is bij de productie van het vervolg op de tienerfilm. Nog leuker nieuws voor fans van de originele cast: Arielle bevestigde dat alle originele castleden terugkeren in het vervolg! Dat betekent dat we ook sterren als Penn Badgley, nu vooral bekend van de Netflix-serie You, en Brittany Snow, die je gegarandeerd hebt gezien in de Pitch Perfect reeks, opnieuw zullen zien schitteren, net zoals in 2006. Met al deze bevestigingen kunnen we niet wachten om te zien wat het vervolg ons gaat brengen.

John Tucker Must Die

John Tucker Must Die is een iconische tienerkomediefilm uit 2006 onder regie van Betty Thomas. De film gaat over een trio tienermeisjes, Carrie, Heather en Beth, die samenspannen om het hart te breken van de populaire basketbalspeler John Tucker. Waarom willen ze zijn hart breken? Omdat de meiden hebben ontdekt dat hij in het geheim met alle drie tegelijkertijd aan het daten is en elk van hen heeft beloofd dat zij ‘de ware’ is. Yikes! Ze betrekken een verlegen, onpopulair meisje genaamd Kate in hun plan om hem publiekelijk te vernederen. Deze film moet je gewoon een keer gezien hebben.

Het is duidelijk dat de magie van John Tucker Must Die nog steeds leeft onder het publiek en dat we kunnen uitkijken naar nog meer momenten met deze iconic personages. Voel je die nostalgische gevoelens al opkomen? De trailer van de originele film uit 2006 kun je hieronder bekijken. Ken je dit iconische verhaal al en heb je geen trailer meer nodig om je te laten overtuigen? Dan kun je de film vinden en bekijken op Disney+.

Watch on YouTube

Beeld: john tucker must die