Celebs

John Travolta reageert op overlijden Olivia Newton-John: ‘Jij maakte onze levens beter’

Gisteravond werd er via Instagram bekend gemaakt dat Olivia Newton-John op 73-jarige leeftijd is overleden. De actrice, die wel allemaal kennen van haar rol in Grease, is overleden aan borstkanker. John Travolta geeft op Instagram een reactie op het overlijden van zijn voormalig collega. 

John Travolta reageert op overlijden Olivia Newton-John

‘Jij maakte onze levens beter’, schrijft hij.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John leed al lange tijd aan borstkanker. Gisteren heeft haar familie via haar Instagram bekend gemaakt dat ze is overleden. “Olivia Newton-John (73) is vanochtend vredig overleden op haar boerderij in Californië, omringd door familie en vrienden”, aldus de familie. “We vragen iedereen om de privacy van de familie te respecteren in deze moeilijke tijd.” Olivia was getrouwd met John Easterling en heeft een dochter Chloe Lattanzi.

Borstkanker

In 1992 werd er bij Olivia borstkanker vastgesteld. Ze werd uiteindelijk weer genezen verklaard, maar helaas keerde de ziekte een tweede keer weer terug. Olivia was veel bezig met plantengeneeskunde. Haar foundation, de Olivia Newton-John Foundation, zal verder gaan met onderzoek naar plantengeneeskunde en kanker. In 2020 nog werd Olivia door niemand minder dan Queen Elizabeth benoemd tot ‘Lady’, omdat ze zo een grote bijdrage had geleverd aan goede doelen, kankeronderzoek en entertainment.

Sandy

In 1978 brak Olivia door als Sandy in de razend populaire film Grease. Ze kroop samen met haar voormalig collega John Travolta nog één keer in de huid van Danny en Sandy in 2019. De twee traden toen samen op op de openingsavond van Meet’ N Grease. Voor John kwam haar overlijden als een grote schok.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Reactie John Travolta

Op Instagram heeft John Travolta een emotionele post geplaatst. “Mijn liefste Olivia, jij maakte al onze levens zo veel beter. Jouw impact was ongelofelijk”, schrijft de acteur bij een oude foto van Olivia. “Ik houd zo veel van je. We zullen elkaar weer zien en allemaal weer samen zijn. De jouwe vanaf het eerste moment dat ik je zag, voor altijd! Jouw Danny, jouw John”, aldus John.

Beeld: pinterest