News

Love Island Joan Pronk geeft update over zwangerschap

joan pronk update zwangerschap

Iets meer dan een maand geleden maakte Joan Pronk en Niek Marijnissen bekend dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje. Inmiddels hebben zij ook al hun eerste echo gehad en zij deelde daar een aantal mooie beelden van. Maar dit was niet alles, want ze lieten ook nog een ander leuk nieuwtje weten.

Joan Pronk

Joan Pronk is al een aantal jaar ontzettend gelukkig met Niek. Het was daarom ook megaleuk toen het koppel bekend maakten dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje. Ondertussen is Joan alweer een tijdje zwanger en had ze samen met Niek haar eerste echo. Dit is natuurlijk een speciaal moment en daarom had het stel besloten dit moment vast te leggen en te delen met hun volgers. “Dit was twee maanden geleden toen wij voor het eerst het hartje van ons eerste kindje hoorde kloppen”, schrijft Joan in de caption van het bericht. Naast de video gaven Joan Pronk en Niek ook nog een andere update over haar zwangerschap.

Gender reveal party

Joan Pronk deelde niet alleen de beelden van haar eerste echo, maar gaf ons ook nog een andere update over de zwangerschap. “Vanavond alweer mijn 20 weken echo en dan krijgen wij een enveloppe mee waarin het geslacht staat van ons kindje… Maar, wij houden het even spannend, want binnenkort hebben wij onze baby gender reveal party” Hoe leuk is dat?!

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Baby nieuws: Pip Pellens is in verwachting van eerste kindje

Reacties

Onder de video van Joan stromen er alleen maar lieve reacties binnen. Ook daddy to be Niek reageert onder de video met: “Dit was zo mooi en onwerkelijk om voor het eerst het hartje te horen kloppen.” De volgers van Joan zijn het ieder geval over een ding eens, het kindje van Joan en Niek wordt een jongetje. “Zo benieuwd, ik denk een jongen”, klinkt het in de comments. Wij wensen het koppel alle geluk toe en zijn benieuwd of het een jongetje of een meisje wordt.

Beeld: Instagram: @joanpronk