Celebs

Jill Goede deelt groots nieuws over haar relatie: ‘Mijn geluk kan niet op’

jill-goede-relatie

In de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle hebben we Jill Goede voorbij zien komen. De échte reality-fans kenden Jill al van haar deelname aan Big Brother, net zoals haar vriend. De twee zijn al een tijdje bij elkaar en Jill deelt nu goed nieuws over haar relatie. 

Big Brother

Het ironische aan de relatie van Jill en haar vriend is dat Leroy zelf ook mee heeft gedaan aan het programma Big Brother. Jill had het eerste seizoen gewonnen en Leroy deed aan het tweede seizoen mee. Inmiddels hebben de love birds de ware liefde bij elkaar gevonden en zijn ze zelfs klaar voor de tweede stap. En niet zomaar eentje!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dít bijzondere item wilde Annebel meenemen naar de jungle

Spannend nieuws

Voor de camera bij RTL Boulevard onthult Jill dat ze onlangs samen is gaan wonen met Leroy. Na terugkomst uit de jungle in Laos heeft ze haar huisje in Amsterdam opgezegd en is ze naar Brabant verhuisd. “De woordkeuze daar is soms nog best wel moeilijk. Houdoe, germ… Dan denk ik soms wel: waar heb je het over? Maar het samenwonen gaat goed, ik woon met mijn vriend en zijn dochtertje. We hebben het super naar ons zin samen, mijn geluk kan niet op!”

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @jillgoede_