Celebs

OMG! Dit heeft Jill Goede gedaan met het prijzengeld van Big Brother

Danique
jill-goede-prijzengeld-big-brother

Jill Goede ging er in 2021 vandoor met het prijzengeld toen zij gekroond werd tot winnares van Big Brother. Nu we heel wat maanden verder zijn, vertelt ze wat ze met de ruim 70.000 euro heeft gedaan!

Big Brother

In 2021 hebben we kunnen smullen van de deelname van Jill Goede in het reality-programma Big Brother. Niet alleen de kijkers, maar ook Jill zelf is blij dat ze heeft meegedaan. Dat is makkelijk zeggen wanneer je het programma gewonnen hebt en met 70.000 euro op zak naar huis gaat, maar dat is niet de enige reden waarom de blondine het naar haar zin heeft gehad.

“Mijn deelname was echt een supermooie ervaring,” vertelt ze in een interview met LINDA. “Ik ben persoonlijk gezien echt gegroeid. Vóór dit avontuur vond ik alles eng en voelde ik me lelijk. Nu durf ik meer en doordat ik een periode lang geen social media had, ben ik meer van mezelf gaan houden.”

Lees ook:
Jill Goede onzeker in Echte Meisjes: ‘Ik heb een opgeblazen kop’

Prijzengeld

Jill heeft er dus een mooie levenservaring bij, maar wij zijn stiekem wel héél benieuwd wat zij met al dat prijzengeld heeft gedaan! Het gaat om het precieze bedrag van 70.405,50 euro. Geen klein bedrag, als je het aan ons vraagt! Toch ging het sneller op dan dat de winnares had gehoopt. “Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan”, lacht Jill in de camera van RTL Boulevard. “Ik heb niks meer over!”

Gelukkig ging niet álles naar de Belastingdienst en heeft ze er nog wel het een en ander mee kunnen doen. “Ik moest mijn opa een groot deel terugbetalen voor mijn opleiding”, legt Jill uit. “Ik heb een stukje gedoneerd aan het ziekenhuis en een auto (een Mini) gekocht. Het laatste beetje is er denk ik door. Ik heb niks meer van het gewonnen geld.” Ach! Met haar deelname aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zal ze vast wel weer wat klussen binnen slepen en de pot weer spekken!

Beeld: instagram @jillgoede_