Celebs

Zien! Jill Goede gaat voor een compleet nieuwe look

jill-goede-nieuwe-look

De kijkers van Echte Meisjes in de Jungle hebben allemaal kunnen zien dat Big Brother-winnares Jill Goede het soms best zwaar had met haar onzekerheden tijdens de opnames. Nu zien wij daar geen enige reden toe, maar Jill heeft er toch voor gekozen om voor een compleet nieuwe look te gaan!

‘Dat maakt mij best onzeker’

Al vroeg in het programma stelde Jill zich kwetsbaar op. Ze geeft aan dat het best lastig is om heel de dag omringt te zijn met knappe meiden. “Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit”, vertelde ze tijdens haar deelname in Echte Meisjes in de Jungle. “Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker.” Haar onzekerheden zorgen er dan ook voor dat zij zich niet part of the group voelt, maar gelukkig kwam daar al snel verandering in. Ze kon het uiteindelijk juist heel goed vinden met haar teamgenootjes en heeft er zelfs goede vriendinnen aan over gehouden.

View post on Instagram
 

De natural look van de beauty is juist iets wat haar siert, maar ze was na haar deelname toch nog niet helemaal tevreden. Via Reality.nl kwamen wij erachter dat Jill haar coupe veranderd heeft en dit geeft haar een compleet nieuwe look!

Lees ook:
Jill Goede was bang voor déze deelnemer in Echte Meisjes in de Jungle

Nieuwe look

De Instagram-volgers van Jill hebben het vast al gezien in haar Stories. Ze heeft hier gisteren een filmpje en een foto geplaatst van haar metamorfose. Ze is er zelf hartstikke blij mee schrijft ze, maar het is voorlopig de laatste verandering in haar coupe. “Toch nog een tintje donkerder dan vorige week. Ja, nu laat ik mijn haar weer ff met rust jongers, maar ik kon het niet laten!”, schrijft ze onder de spiegelfoto. “En ben mega, mega blij met deze verandering! Het is wel ff wennen, maar ik ben blij!!” Benieuwd naar de nieuwe look van Jill? Bekijk de foto dan op de site van Reality.nl.

Beeld: instagram @jillgoede_

Must reads 👀