News

Jill Goede deelt persoonlijk bericht: ‘Waarom is het een taboe?’

jill-goede

We kennen Jill Goede natuurlijk allemaal als winnares van Big Brother. En ook haar vriend Leroy de Rouw is een oud-deelnemer van het programma. De twee zijn inmiddels alweer een tijdje samen en Leroy heeft zijn vriendin zelfs ten huwelijk gevraagd. Maar het is niet allemaal zo mooi als het lijkt, want Jill deelt nu op Instagram een persoonlijk bericht.

Jill Goede

De altijd vrolijke Jill Goede heeft in 2021 meegedaan aan het populaire programma Big Brother. En dat ging haar heel goed af, want de blondine heeft het seizoen zelfs gewonnen en ging er dus met de winst van door. Dat betekende dat ze niet alleen een grote trofee kreeg, want Jill heeft ook een geldbedrag van 70.000 euro gewonnen.

Na haar deelname aan het reality-programma, kwam de blondine flink in de spotlight te staan. En dat heeft haar mooie dingen opgeleverd. Zo was Jill te zien in het hilarische programma Echte Meisjes in de Jungle. En alsof dat nog niet genoeg was, heeft Jill door haar deelname aan Big Brother ook haar grote liefde Leroy de Rouw gevonden. En inmiddels zijn ze zelfs al verloofd. So cute!

Kinderwens met Leroy

En hoewel het leventje van Jill Goede er vlekkeloos uitziet, is niet alles wat het lijkt. Op Instagram deelt de blondine nu namelijk een persoonlijk bericht over de kinderwens die ze samen met haar lover Leroy heeft. “Gelukkig leven we in een wereld waarin super veel mogelijk is als het gaat om kinderen krijgen”, schrijft Jill onder een video van haar en Leroy. “Vorig jaar is mijn spiraal eruit gehaald en toen kreeg de pil. Maar wilde ik wel de pil slikken? Al die hormonen in mijn lijf, ik werd er eigenlijk gek van. Waarop Leroy zei waarom? Stop er toch mee. Hij wist van mijn kinderwens af en eigenlijk als je dan denkt we gaan ervoor hoop je dat het snel raak is”, aldus Jill.

View post on Instagram
 

“Maar dat was bij ons niet het geval, haast hebben we niet het zou komen als het moest komen”, vervolgt Jill haar verhaal. “We zijn positief en dat helpt ons enorm. Hormoon klachten heb ik altijd al gehad. Cyste op m’n eierstokken. Verschrikkelijke last van me menstruatie. Een cyclus waar je u tegen zegt. Gelukkig heb ik de leukste partner die mij door dik en dun steunt.”

Hulp inschakelen

Ook laat Jill in het bericht op Instagram weten dat ze het lastig vond om hulp in te schakelen. “Een paar weken geleden hebben we aan de bel getrokken bij het ziekenhuis, want wat zal het zijn waarom ik niet zwanger raak?”, schrijft Jill. “Ik merkte dat ik het heel moeilijk vond om te bellen naar de dokter om dit verhaal te vertellen. Waarom is het een taboe?”

Door het inschakelen van hulp werd de blondine ook opener en durfde ze het aan meerdere mensen te vertellen. “En daar kwam ik erachter dat ik niet de enige ben! Iedereen om mij heen werd zwanger en beviel en ik bleef voor mij idee achter wat is het dan? Wat heb ik dat het niet werkt?” En Jill wil het taboe graag doorbreken samen met haar volgers. “Wij mogen 04/12/2023 naar het ziekenhuis en willen jullie graag meenemen in dit traject omdat wij het taboe willen verbreken en ons gevoel met iedereen willen delen”, aldus Jill.

Beeld: instagram: @jillgoede_