Celebs

Jill Goede was bang voor déze deelnemer in Echte Meisjes in de Jungle

jill-goede-bang-echte-meisjes

Al eerder heeft Jill Goede gesproken over haar ervaring bij Echte Meisjes in de Jungle, maar nu laat ze weten dat ze écht bang was voor een aantal van de deelneemsters. Is haar mening gedurende de opnames veranderd?

Jill in Echte Meisjes

Jill Goede, bekend als winnares van Big Brother, is één van de twaalf deelneemsters in het reality-programma Echte Meisjes in de Jungle. Het is al sinds dag 1 een veel besproken programma en dit komt voornamelijk door de uiteenlopende karakters die er aan mee doen. Op het eerste oog lijkt Jill helemaal niet te passen in dit gezelschap en daar is ze zelf dan ook bang voor te zijn.

Tóch besluit ze ‘ja’ te zeggen tegen de makers en hebben we haar nu al in drie afleveringen zien schitteren in de jungle. Maar voor wie zou zij dan zo bang zijn geweest?

‘Wil ik dit eigenlijk nog wel?’

In een interview met Reality vertelt de Big Brother-winnares dat ze begon te twijfelen bij het zien van de andere namen. “Wil ik dit eigenlijk nog wel? Ik vond de namen best wel heftig, maar de namen van wie ik dacht: ‘shit’, zijn uiteindelijk mijn vriendinnen geworden.”

Vooral toen zij de naam Fabiola Volkers zag, kreeg ze het Spaans benauwd. Fabiola is bekend geworden door haar merkwaardige deelname aan Temptation Island. Daarnaast kennen mensen haar als een pittige dame en ze schaamt zich nergens voor. Het is namelijk openlijk bekend dat zij haar centen verdient met haar pikante foto’s op OnlyFans.

Lees ook:
Jill Goede onzeker in Echte Meisjes: ‘Ik heb een opgeblazen kop’

Vooroordelen

Net als veel anderen, had Jill Goede een vooroordeel over Fabiola. “Ik was eerst heel bang voor haar”, begint ze. “Toen dacht ik moet wegrennen voor haar in de jungle omdat ze mij anders in elkaar zou slaan. Ik zag haar als iemand die heel ordinair is, maar ze is uiteindelijk echt mijn vriendin geworden. Ik heb heel veel respect voor haar”, sluit ze af.

Ze legde ook uit dat als je Fabiola beter leert kennen, ze een totaal ander persoon is dan je zou verwachten. Ze schijnt enorm lief te zijn en dit zegt Jill niet alleen over haar teamgenootje, maar dit zou (als we Jill moeten geloven 😉 ) ook moeten gelden voor Michella Kox!

View post on Instagram
 
Beeld: videoland

Must reads 👀