Celebs

Jessie Jazz Vuijk over eerste trimester zwangerschap: ‘Een intense periode’

Jessie Jazz Vuijk zwangerschap

Jessie Jazz Vuijk is inmiddels alweer een tijdje zwanger van haar eerste kindje. Ze liet samen met haar vriend weten dat er een kleine man op komst is. Ondanks alle blijdschap en positiviteit op haar Instagram, deelt Jessie Jazz nu ook de andere kant van haar zwangerschap.

Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk heeft alweer een tijdje geleden bekend gemaakt dat ze zwanger is. Samen met haar vriend Kaj deelde ze ook onlangs een emotionele gender reveal op Instagram. Daaruit bleek dat de twee love birds binnenkort een jongetje verwachten. Jessie is dan ook al inmiddels wat verder in haar zwangerschap, dus het eerste trimester heeft ze er alweer opzitten. En ondanks de positiviteit en blijdschap die ze uitstraalt op social media, bleek er toch ook een keerzijde te zitten aan de zwangerschap. In een interview met Kek Mama vertelt ze nu dan ook openhartig over hoe ze haar eerste trimester van haar zwangerschap heeft ervaren.

Zwangerschap

Dat we vaak een lachende Jessie Jazz zagen op Instagram, dat is wel duidelijk. Toch vertelt de blondine nu hoe ze alles echt heeft ervaren in de eerste periode. “Ik had weinig lichamelijke klachten, maar wel een heel zwaar gevoel als ik wakker werd”, aldus Jessie Jazz. “Alles was te veel, tegen het depressieve randje aan.” Ze laat ook weten dat ze zich veel te druk maakte om alles tijdens het eerste trimester van de zwangerschap. “Natuurlijk weet je dat je zwanger bent, vol hormonen zit, dat het erbij hoort. En toch vond ik het wel een intense periode.” Veel volgers waren ook enorm geschokt van dit nieuws, toch blijft Jessie ondanks haar zware periode wel stralen op foto’s.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Jessie Jazz Vuijk deelt prachtige foto’s van babybuik in lingerie

Natuurlijk horen er ook grappige dingen bij een zwangerschap, zoals gekke cravings. Bij Jessie is er nu vooral één waar ze echt verslaafd aan is geworden en dat is Nutella, “Nu is er altijd een pot in huis en eet ik iedere dag een cracker waar ik een hele dikke laag op smeer. Ik moet mezelf ook echt tegenhouden er niet meteen tien op te eten” aldus Jessie. Gelukkig is Jessie nu uit haar zware periode gekomen en kan ze nu volop gaan genieten van haar zwangerschap. We wish you the best ;-)!

Beeld: @jessiejazzvuijk