Celebs

Zien! Jennifer Lopez viert haar 53e verjaardag met sexy fotoshoot

Roos-Sanne
jennifer-lopez-booty-balm

Afgelopen weekend vierde Jennifer Lopez haar 53e verjaardag. Dit deed ze met een pikante fotoshoot en oh my, wat ziet ze er goed uit! Ter ere van haar verjaardag brengt ze een booty balm uit, waar wij alle vertrouwen in hebben.

J.Lo maakt lancering van booty balm bekend door pikante fotoshoot

Wij zouden er een moord voor doen om zo’n bilpartij als die van haar in onze fifties te hebben!

Self care

Voor Jennifer is self care heel belangrijk. Zo vertelt ze in een interview met People Magazine dat ze het meeste zelfvertrouwen heeft wanneer ze goed voor zichzelf zorgt. ”‘Beauty heeft geen houdbaarheidsdatum’ was altijd mijn persoonlijke mantra, omdat ik in een wereldje werk waar jeugdigheid wordt verheerlijkt en mensen proberen voornamelijk vrouwen af te schrijven op een bepaalde leeftijd”, aldus de zangeres. Ook vertelt ze dat ze graag van de uitspraak ‘je ziet er goed uit voor je vijftigste’ af wil. ”Waarom niet gewoon ‘je ziet er goed uit’?”

Booty balm

J.Lo heeft haar eigen beauty merk:  JLo Beauty. Dit merk gaat ze nu echter uitbreiden! Dit laat ze weten in haar nieuwe Instagram post. ”We geven alle zorg en aandacht aan de huid op ons gezicht, maar soms verwaarlozen we het lichaam. Het was belangrijk voor me om een skincare routine voor het lichaam te maken om aan zijn specifieke en unieke behoeften te voldoen en we begonnen met de booty!” schrijft ze. ”Vandaag is mijn verjaardag en ik geef jullie het cadeau van een speciale druppel van JLo Body FIRM + FLAUNT Targeted Booty Balm”.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

 

Lees ook
Time to eat! Dit is wat Jennifer Lopez eet op een dag

Aan People legt ze uit dat deze booty balm niet zomaar een product is. ”Het bevat roze pepperslim om striae te vervagen, guaranazaadextract om de huid glad te maken, cafeïne om de huid te verstevigen, peptiden om de collageenproductie te stimuleren en krachtige hydrators zoals squaleen, sheaboter en hyaluronzuur.” Wij weten dat als we iemand een product voor booty care kunnen vertrouwen, dat het J.Lo wel is. Wij weten dan ook zeker dat dit een ge-wel-dig product gaat zijn!

Bron: People MagazineBeeld: Instagram @jlo

Must reads 👀