Celebs

Janice Blok heeft spijt van opmerking in Echte Meisjes in de Jungle

janice-blok-spijt

Het is wel duidelijk dat Janice Blok en Michella Kox geen beste vriendinnen zijn geworden tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle. De ene gemene opmerking na de ander, maar Janice biedt haar excuses aan en heeft spijt van déze opmerking.

Janice Blok en Michella Kox

In de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle ging het er hard aan toe in team rood. Vanaf het moment van Michella Kox veranderde van team en onder leiding van teamcaptain Janice Blok kwam, is het kibbelen niet opgehouden. Janice omschreef het zelfs als haar ‘ergste nachtmerrie’ toen ze Michella als teamlid erbij kreeg. Maar dit is niet het enige wat er in die aflevering gezegd is. Janice is door haar volgers en fan onder de bus gegooid en heeft nu toch wel heel erg spijt van een bepaalde opmerking.

Tijdens het wegstemmen van een medekandidaat moeten de dames uitleggen waarom ze iemand wegstemmen. Janice stemt op Diva. “Zij is de dochter van die dikke trol naast me”. Die schoot niet alleen bij Michella, maar ook bij alle kijkers van het programma in het verkeerde keelgat.

“En dan moet ze iemand uitschelden voor dikke trol”, vertelt Michella. “Heb je die spataderen op haar benen gezien?”, vuurt ze terug naar Janice en voegt hieraan toe dat ze ook neplenzen draagt. “Ja, ik heb een buikje… Maar ik ben ook moeder weetje. En ik ben 42. Ik vind dat helemaal niet erg. Ik schaam me daar ook echt niet voor.”

Lees ook:
OMG! Kijkers Echte Meisjes in de Jungle geschokt door plottwist

Spijt

Influencer Janice Blok legt uit aan RTL Boulevard dat ze nooit zo gemeen zou doen tegen iemand die het niet verdient. Ze legt uit dat ze de opmerking nooit zo bedoeld had en in een opwelling had gemaakt. De opmerking ‘dikke trol’ was om te zeggen dat Michella zich gedraagt als een trol, niet dat ze er zo uit ziet. Michella Kox blijft bij haar standpunt en zegt dat het nooit meer goed komt tussen haar en Janice. “Zij is zo rot als de pest”, aldus Michella.

View post on Instagram
 
Beeld: videoland

Must reads 👀