News

Janice Blok deelt eerste beelden van tweede film De Tatta’s

janice blok tatta's

Influencer Janice Blok zien we tegenwoordig overal opduiken. De meesten kennen haar van social media, maar de brunette is nu ook bezig om een acteercarrière op te bouwen. Janice was eerder al te zien in het eerste deel van de Nederlandse film De Tatta's en nu schittert zij ook in het tweede deel van de film. Op Instagram deelt zij behind the scenes-beelden van de opnames voor de nieuwe film.

Janice Blok

De 30-jarige influencer Janice Blok kennen de meesten waarschijnlijk van Instagram en TikTok. Toch is de brunette tegenwoordig ook bezig met acteren en presenteren. Ze droomt er dan ook al een tijdje van om de acteerwereld in te duiken, maar kreeg hier eerder nooit de kans voor. Maar het is haar uiteindelijk toch gelukt. Eerder deelde zij op Instagram dat zij een rol te pakken had in de nieuwe film Expeditie Cupido. Ook zagen we haar al schitteren in de bioscoopfilm De Tatta’s. Deze film was een groot succes en daarom zijn de opnames van het tweede deel al in volle gang. Janice Blok deelt op Instagram een aantal behind the scenes-beelden van het tweede deel van De Tatta’s.

De Tatta’s

Aan het einde van 2022 draaide de Nederlandse komedie De Tatta’s voor het eerst op het witte doek. De hilarische film werd al snel een succes en trok wel 700.000 bioscoopbezoekers! Doordat de film zo goed liep, komt er nu ook een vervolg van De Tatta’s in de bioscoop.

In deze komedie volg je de rijke familie Van Kampen. Wanneer zij ineens failliet gaan, moeten ze noodgedwongen verhuizen naar een andere wijk. Ze ruilen hun luxe leventje in hun grote villa in voor een klein flatje. Ze vinden het verschrikkelijk, maar wanneer zij de nieuwe buren leren kennen, ontstaan hier bijzondere vriendschappen. Janice Blok zal ook weer te zien zijn in het tweede deel van De Tatta’s en geeft ons al een kleine sneak peek.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Janice Blok openhartig over transformatie van lichaam

Behind the scenes

Op Instagram deelt Janice in haar Stories al een klein voorproefje van de nieuwe film. “Ik begin vandaag met de opnames voor het tweede deel van de bioscoopfilm De Tatta’s“, vertelt Janice. Daarna zien we onder meer hoe Janice in de make-up zit, maar óók zien we opnames van een scène die de influencer er al op heeft zitten.

Maar wanneer kunnen we Janice zien schitteren op het witte doek? Hier geeft zij zelf antwoord op: “Deel 2 komt als ik het goed 24 december in alle bioscopen”, laat de influencer weten. We can’t wait!

Beeld: Instagram: @janiceblok

Must reads 👀