Films & Series

Janice Blok krijgt bakken met kritiek na Echte Meisjes in de Jungle

janice-blok-echte-meisjes-jungle

Gisteren is er weer een nieuwe aflevering van ons favoriete realityprogramma online gekomen. Er is weer genoeg gebeurd in Echte Meisjes in de Jungle en we zagen hoe Janice haar 'ergste nachtmerrie' uit kwam. De teams zijn door elkaar gehusseld en daar is niet iedereen even blij mee!

‘Mijn ergste nachtmerrie’

In de vorige aflevering van Echte Meisjes in de Jungle moesten de dames een naam opgeven die naar huis gestemd zou worden, zo ook Janice Blok. Wat zij niet wisten is dat deze persoon niet terug naar Nederland ging, maar naar het andere team! Janice heeft vriendin Annebel eruit gestemd, maar baalt achteraf enorm van haar actie. Ze heeft spijt dat ze de “enige met wie ze normaal kon praten, nu heeft ingeruild voor het grootste monster van het oerwoud.” Kan jij al raden over wie ze het hier heeft?

Inderdaad, dit ging over Michella Kox, of zoals Janice haar noemt: ‘Michella Kots’. Al eerder in het programma botste zij enorm met Janice en nu mag ze zich bij het rode team voegen. “Ik ben net een kakkerlak, je komt niet van me af. Die kop van haar, die zure kop van haar!”, roept Michella wanneer ze aan tafel schuift bij haar nieuwe team. “Dit is echt mijn ergste nachtmerrie”, hoor je teamcaptain Janice zeggen.

Wanneer de frustraties te hoog oplopen, besluit Janice om de tafel te verlaten en naar bed te gaan. Michella kan hier wel van genieten. “Nu begint voor mij het spelletje.”

‘Janice weet niet wie ze is’

Nadat het rode team hun eerste challenge in de nieuwe formatie heeft verloren, voegen de teams zich samen en slapen ze samen in één kamp. Hier gaat het gekibbel tussen Michella en Janice gewoon door. De teamcaptain steekt het kampvuur aan en gaat hier rondjes om heen dansen. Michella vindt hier wel wat van en ziet dit als een schreeuw voor aandacht.

“Je gaat voor een vuur dansen. Iedereen zit gewoon aan tafel, maar zij gaat een soort ritueel dansje doen. Het is hier geen TikTok”, zegt ze geïrriteerd. “Die is niet goed. Het is hier geen kindercrèche. Wie ben jij? Ik denk dat Janice zelf niet weet wie ze is. Ik denk dat als ze zichzelf is, dat ze dan heel saai is. Ze denkt: als ik een typetje ben, ben ik nog leuk. Maar zij is niet leuk. Ik kan daar niet om lachen.”

Lees ook:
Diva over onverwachte vriendschap uit EMIDJ: ‘Deed nooit moeilijk’

Boze kijkers

Niet alleen Michella Kox vindt het gedrag van Janice Blok in Echte Meisjes in de Jungle vervelend, maar veel kijkers thuis zijn het hier mee eens. Waar er veel over Michella geklaagd wordt, laten de fans zich nu horen over Janice Blok. “Wanneer gaat Janice naar huis?! Ben der zat”, is te lezen op Twitter. Iemand anders is het met Michella eens en schrijft, “Oh oh, wat speelt Janice de hele tijd theater.”

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: videoland

Must reads 👀