News

Jan van B&B Vol Liefde deed eerder mee aan dit programma

jan-bb-vol-liefde

In het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde zien we hoe Jan het hart van Marian probeert te veroveren. Maar dit is niet de eerste keer dat we Jan op de buis zien verschijnen. Hij heeft eerder al eens meegedaan aan dit programma.

B&B Vol Liefde

Jan probeert is in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde te gast in de glamoureuze B&B van Marian. Hij weet namelijk zeker dat ze voor elkaar gemaakt zijn. “Op het filmpje op televisie zag ik een paar mooie blauwe ogen. Ze is ook qua uiterlijk en de manier waarop ze gekleed is helemaal mijn type. Ze heeft ook hele diepe emoties meegemaakt. Ik vind het zo mooi, het is ongelooflijk”, aldus Jan over Marian.

Maar het is dus niet de eerste keer dat we Jan op televisie zien verschijnen. Hij heeft eerder namelijk meegedaan aan het populaire televisieprogramma First Dates. Deze aflevering werd uitgezonden op 14 januari 2022. Hij had toen een etentje met Roumiana. “Ik weet van mijn ex dat het moeilijk is om met een advocaat om te gaan”, vertelde Jan haar. Maar volgens hem heeft zijn ex nu achteraf wel spijt van de echtscheiding.

Lees ook:
Zoveel kost het om één aflevering van B&B Vol Liefde te maken

Jan in First Dates

Het werd uiteindelijk een gezellig etentje in het First Dates restaurant en Jan wilde Roumiana dan zeker ook nog een keer terugzien. En dat leek Roumiana ook wel wat, ze stelde zelfs voor om de volgende keer te betalen. Maar helaas bleek aan het einde van de aflevering dat de twee elkaar nooit meer gesproken hebben. “Roumiana en Jan bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd en enthousiast. Ze hebben nog een fijne middag gehad, maar er komt helaas geen vervolg”, horen we de voice-over zeggen. Wij hopen dat Jan nu meer geluk zal hebben in B&B Vol Liefde.

Beeld: b&b vol liefde