Celebs

Jaimie Vaes haalt keihard uit naar Lil’ Kleine: ‘Naar mannetje’

Instagram

Dat Jaimie Vaes en Lil Kleine uit elkaar zijn, is natuurlijk al langere tijd bekend. In het tweede seizoen van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ leek er nog geen vuiltje aan de lucht, maar in het derde seizoen geeft ze haar ongezouten mening over haar ex. Ze is namelijk helemaal klaar met Jorik, en dat laat ze weten ook!

Jaimie haalt uit naar Jorik in serie: ‘Naar mannetje’

Jaimie laat in duidelijke taal weten dat ze helemaal klaar is met het gedrag van haar ex.

Spullen verdelen

Nadat Jaimie en Jorik uit elkaar zijn gegaan, moesten ze hun spullen natuurlijk nog verdelen. De twee woonden samen, waardoor al hun spullen eigenlijk een gezamenlijk bezit waren. Hoewel ze hier uiteindelijk wel zijn uitgekomen, is Jaimie helemaal niet blij met de manier waarop dat is gegaan. ”Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen. Die sukkel. Dat is mijn zweep,” laat ze erover uit. ”Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur.”

Maar dat is nog niet alles; Jaimie vertelt namelijk ook dat ze het respect vanuit zijn kant mist. ”Het zijn pesterijen. Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat je uit elkaar bent, hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet,” laat ze weten. En vanaf nu af aan zal ze dat ook niet meer gaan accepteren. ”Ik laat me niet meer kwetsen of me zo behandelen.”

Lío

Op dit moment is Jaimie de enige die zorgt voor hun zoontje Lío. Jorik heeft op dit moment geen contact meer met hem. Toch hoopt Jaimie ergens dat Jorik besluit om aan zichzelf te gaan werken, zodat hij toch nog een goede vader kan zijn. ”Hopelijk zijn Lío en ik dan een paar stappen verder. Als meneer Scholten dan een vaderrol wil, is hij hopelijk ook wat gegroeid in zijn psyche. Want op dit moment denk ik dat zijn focus daar nog niet ligt. Ik weet niet waar, maar in ieder geval niet op verbetering,” aldus Jaimie.

Lees ook
OMG! Jaimie Vaes laat haar Jorik-tatoeage coveren: Ik zou een grafsteen doen

Betere vader

Lil Kleine is een tijdje naar Thailand geweest om daar aan zichzelf te gaan werken, ook omdat hij een betere vader wil zijn voor Lío. Maar volgens Jaimie is dat hem niet gelukt. ”Sinds hij terug is gekomen uit Thailand, is er niets veranderd. Vooral tegenover Lío is zijn houding niet veranderd,” laat ze weten. ”Hij zou daarheen gaan voor zichzelf en voor zijn zoon. Maar hij komt terug met een nieuwe relatie en dat is hartstikke leuk. Hij moet lekker genieten en doorpakken waar het kan, maar heb dan een beetje respect.”

Beeld: Instagram

Must reads 👀