Celebs

Jaimie Vaes vertelt over nieuwe vlam: ‘We kennen elkaar al lange tijd’

jaimie-vaes-nieuwe-vlam

Het lijkt erop dat Jaimie Vaes weer gelukkig is in de liefde. Er is opnieuw weer een man in haar leven waar ze het heel gezellig mee lijkt te hebben. Jaimie vertelt in een interview dat ze zelfs wel een beetje verliefd is op haar nieuwe vlam. 

Jaimie Vaes vertelt openhartig over nieuwe vlam

Normaal gesproken vertelt Jaimie niet veel over haar lovers, maar onlangs heeft de realityster toch het een en ander gedeeld over haar nieuwe vlam.

Verliefd

In een interview met RTL Boulevard liet ze weten dat er een nieuwe liefde in haar leven is. “Ben ik verliefd?”, zegt Jaimie. “Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk.” De man om wie het gaat is al langere tijd in het leven van de realityster. We hebben het over dj Afshin Momadi. De twee zijn al langere tijd bevriend. “Wij kennen elkaar al heel lang. Ik denk een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd”, aldus Jaimie.

Heftige periodes

Jaimie liet eerder weten dat ze niet op zoek was naar liefde. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is, dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.” Afshin heeft veel heftige periodes in Jaimie haar leven meegemaakt. “Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan”, vertelt ze.

Lees ook
Lil Kleine eist dure horloges van Jaimie Vaes en zoontje Lío terug

Afshin Momadi

Shownieuws maakte eerder al bekend wie de nieuwe vlam van Jaimie nou eigenlijk is. Want wij willen natuurlijk alles over deze man weten. Shownieuws-presentator Bart Ettekoven wist te vertellen dat Jaimie en Afshin al vaak samen gespot zijn. “Er is al een aantal weken een man rondom Jaimie op Ibiza gespot. Meerdere mensen denken dat er meer speelt tussen de twee dan alleen een vriendschap”, stelde hij. “Het is een dj en een model, hij draait in zeer bekende clubs waar Jaimie ook regelmatig wordt gezien. Ze worden hier dan ook samen gespot.”

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @jaimievaes

Must reads 👀