Celebs

Zien: Jaimie Vaes gaat voor een compleet nieuwe look

jaimie vaes deelt zoontje

Wij kennen de knappe Jaimie Vaes voornamelijk als de ex-vriendin van rapper Lil Kleine. Ook heeft ze meerdere programma's gepresenteerd en was ze ook te zien in haar eigen realityserie ‘In The Vaes Lane’. Jaimie Vaes had altijd prachtige lange lokken, maar zij was klaar met haar oude look en heeft gekozen voor een nieuw kapsel.

Jaimie Vaes

Influencer Jaimie Vaes is regelmatig actief op social media. Dat Jaimie een passie heeft voor mode is wel duidelijk. Zo volgde ze de opleiding Fashion and Design en daarna is ze aan de slag gegaan als stylist. Daarnaast heeft ze een kledinglijn opgericht en is ze druk bezig met haar leven als influencer. En naast dit alles is ze ook nog eens fulltime moeder. Haar goede vriend, Koen Pieter van Dijk, deelde vandaag op Instagram wat video’s van hun samen en fans viel gelijk iets op. Jaimie Vaes heeft namelijk gekozen voor een compleet nieuw kapsel.

Lees ook: 
Koen Pieter van Dijk deelt pikant kiekje na cosmetische ingreep

Nieuw kapsel

Jaimie Vaes was vandaag gespot met haar goede vriend Koen Pieter van Dijk, die we ook wel kunnen kennen van het nieuwe seizoen Special Forces VIPS. Hij poste samen met Jaimie en Joelle Gullit een aantal stories van hun dag samen. Zo hebben ze heerlijk gesport en lekker gegeten. Vooral in de laatste video is goed te zien dat Jaimie Vaes een nieuw kapsel heeft. Zij heeft haar lange lokken namelijk ingeruild voor kort haar. Wij vinden het Jaimie ieder geval echt prachtig staan en hopen binnenkort meer foto’s te zien van haar nieuwe coupe.

Beeld: Instagram: @jaimievaes