News

Rumor has it: zijn Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen?

Jaimie-lil-kleine

We bevinden ons als het ware in een Gossip Girl-scenario terwijl we speculeren over een mogelijke hereniging van Jaimie Vaes en Lil Kleine. Zijn de twee echt weer bij elkaar? Jaimie werpt meer licht op de situatie in een interview met RTL Boulevard, waarin ze mogelijk meer onthult over de stand van zaken tussen haar en ex Lil Kleine!

Lil Kleine en Jaimie Vaes

O la la, breaking news alert! Het is al een tijdje geleden sinds Lil Kleine (Jorik Scholten) en Jaimie Vaes de rechtszaak hebben doorlopen. Dit voormalige koppel, ouders van hun zoontje Lío, ging destijds met een aanzienlijke ruzie uit elkaar. Voor degenen die mogelijk niet op de hoogte zijn van hun ouderschap, ja, ze hebben samen een zoontje genaamd Lío. De relatie tussen Jaimie en Jorik verliep niet soepel, maar de laatste tijd lijkt het beter te gaan tussen dit voormalige paar. Sterker nog, er zijn al geruchten de ronde aan het doen dat ze weer een stel vormen.

Juridische strijd

Vorig jaar trokken Jaimie Vaes en Lil Kleine de stekker uit hun relatie, en laten we zeggen dat het nogal stormachtig verliep. Beelden van niet al te gezellige confrontaties doken op in de media, en Lil Kleine belandde zelfs in juridische wateren met beschuldigingen van zware mishandeling. En alsof dat nog niet genoeg was, konden ze het maar niet eens worden over de verdeling van quality time met hun kleine spruit, wat uiteindelijk een zaak voor de rechter werd. Het onderzoek naar Lil Kleine is nog gaande, maar het Openbaar Ministerie heeft de aanklacht afgezwakt van zware mishandeling naar mishandeling. Drama, drama, drama! Het bleek dat Jaimie zelf de beelden had verspreid via Yvonne Coldeweijer. “Ik moet dit doen, want anders kom ik nooit aan deze ellendige situatie”, vertelde ze destijds aan Yvonne.

Zijn de twee weer een setje?

Nu ze officieel exen zijn, moeten ze die berg spullen eerlijk verdelen. Maar guess what, zelfs het verdelen van die spullen gaat niet echt soepeltjes bij dit duo. Het ging zelfs zo ver dat ze voor de rechter belandden om te bakkeleien over de meest bizarre dingen, zoals een broodrooster, blender, en nog veel meer van die onzinnige items. Fast forward naar nu, een paar rechtszaken en flink wat ruzies later, en de geruchtenmolen draait op volle toeren dat Jaimie en Lil Kleine weer lovey-dovey zijn. RTL Boulevard heeft zelfs een gesprek gehad met Jaimie Vaes, maar die lijkt het te ontkennen. Wat ze wel deelt? Dat het beter gaat tussen hen. Jaimie is nu neergestreken op Ibiza, maar heeft zelfs plannen om terug te keren naar Nederland, vooral voor hun zoontje Lío!

Dus, zijn Jaimie en Lil Kleine weer een setje? No one really knows, maar don’t worry, we houden je op de hoogte.

Beeld: Jaimie Vaes en Lil Kleine