News

OMG! Jaimie Vaes sleept ex-vriend Lil Kleine voor de rechter

Jaimie Vaes is inmiddels alweer gelukkig met een andere man, maar haar ex-vriend Lil Kleine zit haar nog steeds in de weg. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat hij de horloges die hij aan Jaimie en Lío had gegeven terug wilde. En daar is Jaimie het niet mee eens, daarom sleept ze haar ex-vriend nu voor de rechter. 

Jaimie Vaes spant rechtszaak aan tegen ex-vriend Lil Kleine

Ze wil de gekregen horloges niet teruggeven.

Dure cadeaus

Toen Jaimie en Jorik nog een relatie hadden gaf hij haar regelmatig dure cadeaus, waaronder dure horloges. Ook zoontje Lío kreeg af en toe een cadeautje van zijn vader. En dan hebben we het natuurlijk niet over goedkope horloges. Toen Lío twee jaar oud was, kreeg hij van Jorik een Audemars Piguet. “Jongste AP owner ooit hoor,” schreef Lil Kleine toen onder een foto van een babyarm waar een diamanten horloge omheen zat.

Jaimie in the Vaes Lane

Maar nu heeft Lil Kleine dus besloten dat hij de horloges terug wil. In haar realityprogramma, Jaimie in the Vaes Lane, vertelt Jaimie dat Lil Kleine beslag had laten leggen op de horloges die zij van hem had gekregen. Maar volgens Jorik waren dit nooit cadeaus geweest. Hoe zit dat nu precies?

Lees ook
Jaimie Vaes vertelt over nieuwe vlam: ‘We kennen elkaar al lange tijd’

Nu zegt Jaimie dat het inderdaad geen cadeaus waren, of in ieder geval geen cadeaus van Lil Kleine. “Hij vraagt de klok van Lío zelfs terug, die Lío heeft gekregen waar Jorik niet voor heeft betaald. Zelfs die vraagt hij terug, de klok van zijn eigen kind,” laat Jaimie weten.

Rechtszaak

En daar is Jaimie het dus absoluut niet mee eens. Daarom heeft ze een advocaat in de arm genomen en stapt ze naar de rechter om dit met Jorik uit te vechten. Haar advocaat heeft laten weten dat dat wel enkele maanden kan gaan duren, maar dat er wel al schriftelijke reacties zijn en er ook een zitting aan zit te komen. De advocaat van Lil’ Kleine geeft verder geen reactie. “We hebben ervoor gekozen om even radiostilte te houden in deze zaak,” liet hij weten aan RTL Boulevard.