Celebs

Wait what?! Is Jade Anna samen met déze Love Islander?

jade-anna-love-islander

De break-up van influencer Jade Anna en Gio Latooy is veel in de media geweest, maar het lijkt er op dat de blondine al over haar ex heen is! Jade Anna is op date gespot met déze Love Islander. Zijn zij nu een koppeltje?

Love Islander

Het liefdesleven van Jade Anna en Gio Latooy ligt na de veelbesproken break-up onder een vergrootglas. Zo is Gio al meerdere keren gespot met andere dames en is nu ook Jade gezien met een nieuwe gentleman. Het gaat hier om een Love Islander, dus hij is, net zoals Jade Anna, wel gewend aan de spotlight.

Roddelpraat heeft een video van Jade Anna, waar zij samen met realityster Job Stevens een hapje aan het eten is. Alle Love Island-fans weten natuurlijk precies over wie we het hebben, maar voor degene die het Videoland-programma nooit gezien hebben, even een korte uitleg. In 2021 deed Job mee aan Love Island en niet zonder succes! Hij is samen met zijn toenmalige liefje Esmee Cox tot aan de finale gekomen en heeft deze zelfs gewonnen. Het winnende koppel is terug in Nederland nog en poosje samen geweest, maar dit hield geen stand. Zou hij nu een relatie hebben met Jade?

Lees ook:
WOW! Zoveel verdient Jade Anna met social media

Op date

Afgelopen zaterdag is Jade Anna dus met Love Islander Job gespot in een restaurant. En dit zag er behoorlijk gezellig uit! Ze waren uiteten bij de Streetfood Club in Utrecht en hier hield de date niet op! Op Jades Instagram Stories is te zien dat ze hierna nog op weg was naar het Nijntje Museum. How romantic?!

Ook dit was niet de afsluiter van de dag, want de influencer plaatste daarna nog een foto dat ze in een gamehal was. Bij de Stories heeft ze niemand getagd en ook geen foto’s samen geplaatst. Dit is opvallend, want normaal gesproken laat ze altijd wel merken met wie ze op stap is. Wil ze de prille liefde nog even verbergen? Misschien is deze date wel veel serieuzer dan wij in eerste instantie dachten!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @jadeanna

Must reads 👀