Fashion

Deze items kunnen niet ontbreken in jouw kledingkast deze herfst

Weet jij ook nooit wat je aan moet trekken? We herkennen het allemaal wel, maar met deze items zal het kiezen van een outfit deze herfst een stuk makkelijker worden en sta je nooit meer uren voor je kledingkast! 

Uren naar je kast staren, omdat je het gevoel hebt dat je alles al 20 keer aan hebt gehad, is met deze outfits voorbij, want hiermee kun je blijven combineren!

Een trenchcoat of een varsity jacket

Een trenchcoat is ons favoriete kledingstuk van de herfst, omdat je de jas mega lang kunt dragen en je er altijd super stylish uit ziet. Aangezien een trenchcoat niet altijd even warm is met al die regen, kun je er het beste een lekker warme hoodie onder dragen in dezelfde beige of witte kleur als je jas. Paar leuke accessoires om en leuke zware laarsjes aan en klaar is kees!

Mocht je meer van sportievere looks houden, dan is een varsity jacket ook altijd een goed idee. Deze kun je namelijk met iedere outfit combineren en daarnaast zijn ze ook nog eens mega lekker warm, als je er een kiest met leren mouwen en een wollen body. Toffe pantalon en een sweatshirt erbij en de tweede outfit is ook gemaakt. Makkelijk zo toch? 😉

Lees ook:
Trend-alert! De beenwarmers komen weer terug deze herfst

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Oversized sweaters

Oversized sweaters zijn items die deze herfst echt niet in jouw kledingkast kunnen ontbreken. Ze zijn niet alleen mega leuk, maar ook heel makkelijk te combineren! De juiste broek erbij en hoppa, je bent klaar.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Spencers

Een spencer maakt elke outfit net even iets leuker. Zo zou je hem met een rokje en een trui kunnen dragen of kun je hem op een stoere jeans met een lange mouwen sweatshirt dragen. Dus mocht je echt niet meer weten wat je aan moet is een spencer altijd een goed idee!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest