Fashion

Trend-alert! De beenwarmers komen weer terug deze herfst

beenwarmers

OMG! De beenwarmers zullen deze herfst weer een comeback maken. Misschien zit je daar wel helemaal niet op te wachten, maar gelukkig helpen wij je hoe je deze trend vandaag de dag het beste kan stijlen!

Beenwarmers maken deze herfst een comeback en dit is hoe je ze kan stylen

Als we TikTok moeten geloven, zijn beenwarmers weer helemaal hip!

Back to school

De preppy aesthetic is erg populair op dit moment en daar kunnen de witte beenwarmers natuurlijk niet aan ontbreken. Het is een knipoog naar de uniformen die gedragen worden op privéscholen, maar dan nét iets hipper! Een witte blouse met de stropdas van je vader en daaronder een schattig rokje. It’s a fit!

90’s grunge

Deze kledingstijl gaat al een tijdje mee en zal ook zeker deze herfst weer voorbijkomen. Donkere kleuren passen goed bij het najaar en door verschillende lagen te dragen houd je jezelf ook nog eens goed warm! Een lekkere oversized trui of een kooltruitje met een bloesje eroverheen. Trek een oude panty uit de kast en maak er scheurtjes in voor een edgy-look!

High knee boots

Draag je graag hoge laarzen maar wil je alsnog mee doen met de trend? Draag ze onder je laarzen! Zo kan je alsnog op een subtiele manier je beenwarmers showen. Net zoals de outfit hieronder, is het ook erg leuk om je hele fit één kleur te maken. So cute!

Lees ook:
Trend alert! De all-denim-outfit is dé nieuwe trend die we veel gaan zien dit najaar

Denim on denim

Bella Hadid had het al voorspeld: denim beenwarmers! What?! Denim on denim is sinds dit jaar ook weer helemaal in en deze eye-catchers maken de look helemaal af. Ze zijn niet alleen super uniek en cool, je kan ze ook gemakkelijk zelf maken. Op deze TikTok-video wordt het stap voor stap aan je uitgelegd.

View post on TikTok

Beeld: Pinterest