Celebs

Zien! Zo zag Iris van Temptation Island er vroeger uit

iris-temptation-island

Iris en haar vriend Whitney doen samen mee aan dit seizoen van Temptation Island. Of ze ook weer samen vertrekken moeten we nog héél even afwachten, maar in de tussentijd kunnen we wél even in het verleden duiken. Want hoe zag deze knappe vrouw er vroeger eigenlijk uit?

Dit is hoe Iris van Temptation Island er vroeger uitzag

LoveReality deelt een foto van Iris van heel lang geleden; en wat was ze schattig!

Iris en Whitney in Temptation Island

Eén van de koppels die meedoet aan het huidige seizoen van Temptation Island zijn Iris en Whitney. Ze doen mee aan het avontuur, omdat er in het verleden het één en ander tussen de twee is voorgevallen. Iris heeft daardoor nogal wat trust issues gekregen. Het is dus aan Whitney om zichzelf te bewijzen, maar tot nu toe doet hij dat nog niet heel goed! Hij maakt namelijk regelmatig dirty opmerkingen naar de singles, wat bij Iris natuurlijk de nodige vragen oproept.

Maar ook Whitney heeft nu zijn vraagtekens. Iris heeft namelijk in een videoboodschap een nogal vervelende bekentenis gemaakt. Een tijd geleden waren de twee namelijk tijdelijk uit elkaar, en in die periode is Iris met een andere jongen gaan daten. Dit heeft ze toen nooit aan Whitney verteld, waardoor Whitney nu ook met een aantal onbeantwoorde vragen achterblijft. Het is dan ook nog even afwachten of de twee het eiland wel samen zullen verlaten!

Lees ook
Temptation Island’s Milou vindt haar borstvergroting verschrikkelijk

Zo zag Iris er vroeger uit

Eerder keken we al naar hoe Whitney er vroeger uitzag, dus nu is het de beurt aan Iris! Ze is een mega knappe vrouw, maar hoe zag ze er vroeger dan uit? LoveReality is eens in de archieven gedoken, en vond een mega schattige foto van Iris toen ze nog heel klein was. Wat was ze lief! Bekijk de foto hier:

View post on Instagram
 

Must reads 👀