Food

International Nacho Day: deze nachotoren wil je sowieso maken!

international-nacho-day

Ja, je leest het goed. Het is vandaag International Nacho Day en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor nacho’s! Maak vandaag een heuse ‘nachotoren’ om deze speciale dag te vieren.

International Nacho Day

Het is vrijdag 21 oktober en wat velen niet weten (en dat begrijpen we, haha) is dat het vandaag International Nacho Day is! Vandaag is de uitgelezen kans om jezelf vol te stoppen met een overheerlijke schotel vol nacho’s. Om deze dag te vieren werd er gisteren de exclusieve NachoDay Bar van Santa Maria geopend in Amsterdam. De aanwezigen konden meedoen met een speciale challenge in teken van de feestdag, de #nachochallenge. De opdracht luidde: maak de lekkerste én allergrootste nachotoren. Mmm!

Er zijn heel wat prachtige (en overheerlijke) creaties uitgekomen. Deze opdracht was onderleiding van Eke Bosman, de enige échte Snackpert, die later zelf ook nog eens een recept deelde hoe je de beste nachotoren maakt!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wil je proberen! Dit pasta met vodka recept gaat viral op TikTok

Zelf aan de slag

Hoe leuk is het om vandaag nog mee te doen aan deze challenge? Het is tenslotte vrijdag, tijd voor weekend dus. Snel naar de supermarkt en haal lekker veel gehakt, marineer dit in chipotle, een heleboel Tex Mex kruiden eroverheen en een boel geraspte kaas on top! Oh, en nacho’s zijn geen nacho’s zonder guacamole natuurlijk!

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en ga lekker met z’n allen aan de slag! Na het bakken wel even jouw creatie op Instagram delen natuurlijk en vergeet de hashtag #nachochallenge niet te gebruiken! Is jouw toren helemaal ready? Pak een lekker borreltje erbij en smullen maar!

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest

Must reads 👀