Lifestyle

OMG: deze inklapbare wasmachine wil iedere student hebben

We hebben goed nieuws voor iedereen die het beu is om de wasmachine te delen met hun huisgenoten. Er bestaat nu een super handige mini wasmachine! Je hebt geen grote, zware en dure apparatuur meer nodig om je kleding schoon te maken. Het is een kleine tool die ook nog eens gemakkelijk op te bergen is. Let's get into it!

Studentenhuis

Alle studenten die dachten dat ‘uit huis gaan’ een goede keuze zou zijn, zullen de struggle wel herkennen; de was doen. In een studentenhuis moet je rekening houden met een tijdslot, vieze was van anderen en in de rij staan om je wasje te draaien. Vreselijk! Een eigen wasmachine aanschaffen is vaak geen optie. Dit is niet alleen enorm duur, maar neemt ook nog eens veel te veel ruimte in. En als we héél eerlijk zijn, hebben we ook geen zin om handwasjes te doen. Het bedrijf Ready Rinse zag dit probleem ook en kwamen met dé oplossing. Het past in elke kamer, het kost weinig tijd en je hoeft nooit meer in de rij te staan bij de wasserette. Deze inklapbare wasmachine is een life-saving tool voor elke student.

View post on TikTok

Lees ook:
Must-have: deze mini airco van Action scoor je voor een prikkie

Inklapbare wasmachine

Natuurlijk worden niet alleen studenten blij van deze kleine vriend, maar ook mensen die veel op reis gaan met de camper zullen hier erg vrolijk van worden. Het product kom je overal tegen op TikTok en schijnt dus écht te werken. Je klapt het apparaatje uit en doet een aantal kledingstukken erin. Vervolgens vul je hem met water en wat wasmiddel of pods. Daarna kan je kiezen of je het wasje voor twee, tien of vijftien minuten laat draaien. Voor je het weet is je vieze was schoon en kan je het uithangen. Ideaal!

Doordat de inklapbare wasmachine zo klein is, is het ook makkelijk mee te nemen op reis. Je hoeft hem na gebruik alleen maar te legen en een beetje droog te maken voordat je hem weer inklapt. Let er wel op dat je niet de hele wasmand in één beurt erin kan gooien. Het apparaatje zit snel vol, maar voor je sokken, ondergoed of je favoriete uitgaanstopje werkt het perfect!

De machine kan je op verschillende sites vinden in allerlei kleuren, formaten en modellen, maar toen we deze pastel groene op Bol.com tegenkwamen waren we direct verkocht. We love it!

Beeld: bol.com