Celebs

Indigo van de Bachelor plaatst intieme foto met mysterieuze man op Instagram

Roos-Sanne
indigo-mysterieuze-man-instagram

Indigo ken je waarschijnlijk door haar deelname aan de Bachelor. Hier probeerde ze het hart van Thomas te veroveren, maar helaas was zij niet de ware voor hem. Daarna gingen er een tijdje een aantal geruchten in de rondte dat ze het leuk zou hebben met Rijk, maar dat was ook alweer snel over. Nu heeft ze een wel heel intieme foto met een mysterieuze man op haar Instagram geplaatst!

Zien! Bachelor’s Indigo plaatst intieme foto met mysterieuze man op Instagram

Is deze knappe dame van de markt?

Deelname Bachelor

Een paar maanden geleden maakten we voor het eerst kennis met de knappe Indigo. Ze deed namelijk mee aan het tweede seizoen van de Bachelor, waarin ze een poging deed om het hart van Thomas te veroveren. Dit is haar helaas niet gelukt en halverwege het programma werd ze naar huis gestuurd.

Rijk Hofman

Na haar deelname aan de Bachelor hield de spotlight op haar dateleven alleen niet op! Nadat Rijk Hofman een TikTok plaatste dat hij een crush had op Indigo, ging het hele internet los. En er leek echt even iets tussen de twee te ontstaan: ze zijn namelijk vaak samen gespot én zijn zelfs zoenend gezien op het Amsterdams Verbond. Toch lijkt ook deze romance gestrand, want we horen al een tijdje niks meer over de twee.

Lees ook
OMG: Rijk Hofman en Indigo zoenend gespot!?

Mysterieuze man

Maar gisteren heeft Indigo een wel heel intiem kiekje geplaatst met een mysterieuze man op haar Instagram. Op de eerste foto is ze te zien met deze man in een game hall, nog niet zo heel bijzonder. Maar in de tweede foto zien we dat ze door hem wordt opgetild. OMG! ”Soms ben ik echt klaar met daten, maar na mijn leuke Happn-date heb ik er weer helemaal zin in ;)”, schrijft ze eronder. Het is een samenwerking met datingapp Happn, maar wat dit betekent weten wij niet precies. Is het gewoon een leuke reclame, of heeft ze daadwerkelijk de liefde met deze man gevonden?

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @indixoord