News

EOTB-Imke Roose geeft update over ongeluk van vriend

imke roose

Imke Roose deelde twee weken geleden schokkend nieuws over haar vriend op Instagram. Hij had namelijk een harde klap op zijn hoofd gehad en heeft hier zelfs een zware hersenschudding aan over gehouden. Imke haar volgers waren erg bezorgd en vroegen zich af hoe het nu met hem gaat.

Imke Roose

Imke Roose deed mee aan het zevende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Zij was de eerste ex die uit het water gelopen kwam. De blondine heeft tijdens de afleveringen voor veel steamy scènes gezorgd, maar heeft niet de liefde van haar leven gevonden. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen, want zij is nu mega gelukkig met haar nieuwe lover, Jermaine. Helaas deelde Imke Roose een tijdje geleden slecht nieuws over haar vriend op Instagram. Jermaine had namelijk een harde klap op zijn hoofd gekregen, waardoor hij nu een zware hersenschudding heeft. Ook haar volgers waren erg bezorgd en vroegen zich af hoe het nu met hem gaat.

Het herstel

We zijn nu twee weken verder en Jermaine is eindelijk ontslagen uit het ziekenhuis. Helaas betekent dit niet dat hij weer helemaal genezen is. Imke Roose geeft op Instagram een update over haar vriend en laat weten hoe het nu met hem is. Zij schrijft dat hij enkel losse woorden praat en zijn geheugen nog voor een groot deel weg is. Al met al is er nog een lange weg die ze samen moeten afleggen.

Lees ook:
Deze MAFS-deelnemer stapt opnieuw in het huwelijksbootje

Jermaine heeft de klap opgelopen tijdens een voetbalwedstrijd en heeft daarom een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig zagen ze na een scan op de neurologie-afdeling wel al goed nieuws. De schade is namelijk volledig herstelbaar en hij zal dus geen blijvende schade eraan overhouden. Hij zal alleen niets meer herinneren van al deze ellende als hij straks weer beter is.

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @imke_roose