Lifestyle

Briljant: roze wc-papier van IKEA gaat viral op TikTok

ikea-roze-wc-papier

Ben je bezig met het plannen van een genderrevealparty of vind je het gewoon leuk om je wc wat op te vrolijken? IKEA helpt je hierbij! De winkelketen verkoopt nu roze wc-papier. So cute!

IKEA roze wc-papier

Voor alle Barbie-core lovers hebben wij het perfecte product gevonden. Dankzij IKEA kan je nu zelfs het allerkleinste kamertje in het huis opfleuren met een leuke roze touch. Je hoeft nooit meer je billetjes af te vegen met een saai wit papiertje met figuurtjes erop. IKEA verkoopt nu namelijk roze wc-papier en het geeft je wc direct een schattige uitstraling. Dit geweldige product is TikTok natuurlijk niet ontgaan en het rolletje ging binnen no-time viral. Heel de app staat er mee vol en wij voelen ons heel erg geïnfluenced om ook met deze trend mee te doen!

Voor een verpakking van vier roze rolletjes betaal je iets meer dan vier euro. Niet bepaald een goedkoop papiertje, maar het is wel een grote toevoeging aan je dagelijkse bezoekje. Op dit moment zijn de rollen nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar wij denken dat het niet lang meer zal duren voordat ze hier ook in de schappen liggen.

 

View post on TikTok

Lees ook:
Wil je hebben: Action verkoopt handige paraplu voor je telefoon

Andere kleuren

Ben je niet zo fan van roze, of heb je een jongetje op komst en wil jij je huis ready maken voor een babyshower? IKEA verkoopt niet alleen roze, maar ook blauw toiletpapier voor de liefhebbers! Daarnaast kan je de rollen zelfs nog in het grijs kopen, als je meer voor een minimalistische look wil gaan.

Must reads 👀