Films & Series

De trailer van The Hunger Games-prequel is nu te zien

hunger games trailer

Fans opgelet! Heb je alle Hunger Games films ook al honderd keer gekeken en kan je niet wachten op een vervolg? Dan hebben wij leuk nieuws! Het wachten is namelijk bijna voorbij, want de trailer van de langverwachte prequel The Ballad of Songbirds and Snakes is eindelijk te zien. Enne, het beloofd weer heel spectaculair te worden.

The Hunger Games

Als je ook zo gek bent op The Hunger Games-reeks, dan hebben wij geweldig nieuws voor je. Het is al een tijdje bekend dat er een vijfde film komt. Deze gaat er alleen wel heel anders uitzien dan de films die tot nu toe zijn uitgebracht. Regisseur Francis Lawrence heeft ook deze film weer onder zijn hoede genomen. Enne, het wachten is bijna voorbij, want The Hunger Games-prequel trailer is nu te zien.

The Ballad of Songbirds and Snakes

Het is alweer een tijd gelden sinds we de laatste film van The Hunger Games in de bios hebben kunnen kijken. Gelukkig komt de prequel eraan, maar waar gaat deze film eigenlijk over? Deze proloog speelt zich af in een tijd ver voor het bestaan van Katniss Everdeen. Deze vijfde film zal namelijk Coriolanus Snow centraal staan. De dictator uit de originele Hunger Games-reeks zal dit keer op het doek gaan schitteren. Hij is echter nog ver verwijderd van zijn presidentiële titel. In The Ballad of Songbirds and Snakes is Snow namelijk pas achttien jaar oud. Hij is mentor van één van de deelnemers aan de tiende Hunger Games, en moet proberen haar door de Games te loodsen.

Trailer

In The Hunger Games trailer zien we Rachel Zegler die de rol van Lucy Gray Baird op zich zal nemen. “Als je Suzanne’s (Collins) boek leest, komen Lucy Gray’s emotionele intelligentie, fysieke behendigheid en krachtige, vastberaden zangstem naar voren. Rachel belichaamt al die vaardigheden. Ze is de perfecte keuze voor onze Lucy Gray”, zo liet voorzitter Nathan Kahane van filmstudio Lionsgate weten.

Lees ook: 
Zien: de trailer van After Everything zit weer vol met drama

Actrice Viola Davis zal de rol van Volumnia Gaul op zich nemen. “Het is vanaf het begin onze droom geweest dat Viola Dr. Gaul zou spelen vanwege de subtiele intelligentie en emotie die ze in elke rol laat zien”, laat filmproducente Nina Jacobson weten. “We zijn daarom ontzettend blij dat Viola met haar buitengewone talent en aanwezigheid deze belangrijke rol zal vervullen.” Ook Hunter Schafer, die je kunt kennen als Jules in Euphoria, heeft een rol in de film weten te bemachtigen. Zij speelt de zus van Snow.

Watch on YouTube

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is vanaf 16 november in de bioscoop te zien. We can’t wait!

Beeld: Hunger Games

Must reads 👀