Films & Series

Er komt een 15 uur durende Hunger Games-marathon bij Pathé

hunger-games-marathon

Jaren na de release van de vierde en laatste film in de Hunger Games reeks zijn wij nog steeds niet uitgepraat over Katniss Everdeen, Peeta Mellark en het noodlottige einde van Primrose Everdeen. Gelukkig is de releasedatum van The Hunger Games: The Ballads of Songbirds & Snakes in zicht. En de echte die-hard fans kunnen de hele Hunger Games reeks én de nieuwe bioscoopfilm achter elkaar kijken tijdens een vijftien uur durende marathon in de Pathé!

Hunger Games-reeks

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste Hunger Games-film in de bioscoop verscheen. Sindsdien is het voor de fans lang afwachten geweest of zij hun favoriete personages terug zouden zien in Panem. Helaas is het verhaal van Katniss en Peeta toch echt voorbij, maar fans kunnen zich troosten met de nieuwe film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes. Deze film speelt zich af jaren voordat Katniss zich als vrijwilliger opgaf om in de plaats van haar zusje Primrose mee te doen met De Spelen.

In deze nieuwe prequel draait het om President Snow, die in deze film nog een jonge Coriolanus Snow is. Om de naam van de Snow-familie te zuiveren wordt hij een mentor in De Spelen. Zijn tribuut, Lucy Gray, een sympathiek meisje uit district 12 zorgt ervoor dat Snow de wereld met andere ogen gaat bekijken. Zullen we ein-de-lijk te weten komen waarom President Snow zo verbitterd is geworden? En gaan we misschien zelfs empathie voelen voor de toekomstige villain? Op die vragen hopen we snel antwoord te krijgen.

Watch on YouTube

Marathon bij Pathé

Het is nog maar even wachten tot het zo ver is, want vanaf 16 november is de nieuwe film in de bioscoop te zien! Tot die tijd kunnen we de Hunger Games-reeks bingen op HBO Max. Maar wat natuurlijk nog leuker is voor fans is om de hele Hunger Games reeks samen terug te kijken én als één van de eerste The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes te zien op het witte doek! Op 15 of 19 november organiseert Pathé een 15 uur durende The Hunger Games-marathon!

View post on Instagram
 

Beeld: The Hunger Games