Astrologie

Dit is hoe lang jij nog vrijgezel bent volgens je sterrenbeeld

vrijgezel sterrenbeelden

Ben je nog op zoek naar de liefde? Dan kan het wel eens zo zijn dat de ware binnenkort op je pad komt. Want dit is hoe lang jij nog vrijgezel bent volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Je bent ready voor een relatie en wil liever niet meer wachten. Maar je moet nog even geduld hebben, want jij zal de liefde ontmoeten wanneer je het niet verwacht. Helaas ben je erg ongeduldig en dit is niet de beste eigenschap voor in een relatie. Ram, jij bent dus nog wel even vrijgezel volgens je sterrenbeeld.

Stier | 20 april – 20 mei

Stier jij hebt veel liefde te geven en denkt aan andermans gevoelens. Voor het einde van het jaar kom je iemand tegen waar je dolverliefd op wordt. Maar pas wel op! Want als je te snel jaloers wordt, zal dat je alleen maar gaan tegenwerken in een relatie.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Flirten is voor jou geen enkel probleem. Je hebt dan ook genoeg scharrels. Mannen vinden jou nieuwsgierig, maar ook erg oppervlakkig. Je moet het dus nog even de tijd geven en dan heb je binnen no-time jouw toekomstige lover ontmoet.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, jij hebt alle eigenschappen waar een man naar op zoek is. Je kan goed over je eigen gevoelens praten en bent ook enorm fantasierijk in bed. Jij zal de ware binnen zes maanden tegen het lijf lopen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw houdt ervan om de leiding te nemen en staat graag in de spotlights. Jij zoekt dus ook een lover die net zo ruimdenkend en sociaal is als jij. De komende maanden moet je lekker blijven daten en misschien zit jouw prins op het witte paard er wel ineens tussen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Jij ontmoet je toekomstige lover in de maand van de liefde. In februari zal je iemand ontmoeten die ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt. Je zult daarom ook stapje voor stapje uit je comfortzone komen.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De sterren hebben het dit keer niet met je voor. En hoewel Weegschalen hopeloze romanticussen zijn, zul je de komende tijd nog wel even single blijven. Ook niets mis mee ;-).

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioenen weten precies wat ze willen en waar ze naar op zoek zijn. Ga daarom vooral zo door en wie weet staat die speciale persoon dan wel sneller voor je neus dan je misschien zou denken.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, jij bent al langere tijd vrijgezel, maar dit duurt niet lang meer. Want aankomende zomer ontmoet jij jouw toekomstige lover. Jullie zullen samen een fantastische zomer tegemoet gaan.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Voor een Steenbok kan het lastig zijn om liefde te vinden. Ze hebben al vaak zo’n druk schema. Probeer daarom eens een dating-app. Wie weet komt daar dan wel een leuke date uit en bloeit er iets moois uit voort. Geef het een kans!

Lees ook: 
Oei! Déze sterrenbeelden gaan een slechte lente tegemoet

Waterman | 20 januari – 18 februari

In het verleden ben je vaak gekwetst en hierdoor vertrouw je mensen minder snel. Toch kan het een goed iets zijn om je meer open te stellen voor anderen en zul je merken dat je met iemand uit het verleden weer een sterke connectie krijgt.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, jij bent al een tijd op zoek naar een partner waarmee je een toekomst op wil bouwen. Maar dit jaar zit het er niet meer in. Zorg ervoor dat je tijd voor jezelf neemt en erachter komt waar je naar op zoek bent. Tot die tijd ben je nog vrijgezel volgens je sterrenbeeld.

Beeld: pinterest