Lifestyle

Wil je hebben! Scoor déze zoutlamp voor een prikkie

himalaya-zoutlamp

Steeds meer mensen halen er eentje in huis, een Himalaya zoutlamp. Zo’n zoutlamp ziet er niet alleen aesthetically pleasing uit, maar is dus ook nog eens heel goed voor je! Wij leggen je uit waarom jij er ook eentje in huis moet halen.

Reinigen

Zie je vaak genoeg zo’n roze, rotsachtige lamp voorbij komen op je Instagram-feed, maar weet je niet precies wat het is? Nou, dat is dan hoogstwaarschijnlijk een Himalaya zoutlamp. Zoals de naam al verklapt, is dit dus een lamp gemaakt van Himalaya zout.

Dit zout zou er voor moeten zorgen dat giftige stoffen jouw lichaam verlaten en het geeft een ontspannen gevoel. Dit komt door het lampje dat ín de zoutlamp zit. Het lichtje verwarmd het zouten omhulsel en door dit te verwarmen komen er stofjes vrij die de negativiteit reinigen in huis.

Lees ook:
Lidl geeft €50,- korting op ‘best beoordeelde’ elektrische onderdeken

Himalaya zoutlamp

Niet alleen de stofjes, maar ook de kleur van de lamp zorgt voor een rustgevend gevoel. Wanneer je de lamp in huis hebt gehaald, is het belangrijk om af en toe goed in te ademen door je neus vlak naast de lamp. Dit zuivert je lichaam en je ruikt dan een frisse zuivere zeelucht.

De super sfeervolle Himalaya zoutlamp kan je in allerlei verschillende maten bestellen. Bij bol.com is die beschikbaar vanaf al €26,21.

Beeld: pinterest