Beauty

Trend-alert! Butterscotch is dé trendy haarkleur voor het najaar

butterscotch-haar

Zoals we in de zomer geneigd zijn om ons haar lichter te verven, zien we in het najaar de perfecte gelegenheid om ons haar weer een paar tinten donkerder te maken. Bij donkere dagen hoort immers ook een donkere haarkleur. Echt donker hoeft volgens de haarstylisten ook weer niet. Butterscotch is namelijk de haarkleur voor deze herfst!

Butterscotch

De butterscotch haarkleur is een hele klassieke kleur, omdat deze niet gek of uitdagend is. Het is klassiek, mooi en natuurlijk. Butterscotch is een warme tint die volgens onze mening perfect bij de herfstkleuren past. Zeg je highlights of platinablonde haar maar gedag, want deze nieuwe haarkleur is een kappersbezoek waard.

Blonde spectrum

Aangezien we begrijpen dat je nog geen voorstelling kunt maken, leggen we je het spectrum aan blonde haarkleuren uit. We kennen allemaal platinablond, hoog blond, donkerblond of bijvoorbeeld bronde (een mix van blond en bruin haar). De butterscotch haarkleur zit eigenlijk tussen donkerblond en bronde in, want je blijft blond maar je hebt tevens de warme gloed. Iemand die deze haarkleur vaak omarmt is Rosie Huntington-Whiteley. Zij bewijst hoe mooi de butterscotch haarkleur kan zijn!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Audrey Hepburn-bangs: de nieuwe haartrend van deze herfst

Haarstylisten

Vanwege de mix van bruine en blonde kleuren in combinatie met een warme tint past deze kleur bij meerdere huidtinten. Als je al blond haar hebt raden we je aan om een toner te gebruiken om gemakkelijk de butterscotch-look te creëren. Als je donker haar hebt vraagt deze butterscotch-look iets meer stappen. Eerst zal je haar opgelicht moeten worden om deze look te creëren bijvoorbeeld door meerdere highlights. Wij zijn benieuwd wie de kappersafspraak al gepland heeft!

Beeld: Instagram: @rosiehw