Lifestyle

Dit zijn de 7 leukste activiteiten om te doen deze herfst

herfst-activiteiten

Nu de herfst weer is aangebroken, zijn de dagen weer wat grauwer en is de temperatuur weer wat kouder. Niet meer in je bikini op het strand. We maken plaats voor regen en wind, en wij hebben een lijstje gemaakt met dingen die leukste dingen die je kunt doen deze herfst.

1. Een lange herfstwandeling

Tijdens dit frisse weer is het heerlijk om een lange wandeling te maken in de natuur. Ga lekker lopen door het lokale bos of het parkje bij jou in de buurt. Even ontspannen, weg van de drukte en genieten van wat de natuur ons in de herfst te bieden heeft. Laat je fascineren door de mooie herfstkleuren aan de bomen.

2. Een filmavond

Minpuntje van de herfst: regen, regen en nog eens regen. Laten we dit maar als ideale kans zien om een filmavond te organiseren! Nodig wat vriendinnen uit, kruip gezellig onder dekentjes op de bank en kijk jullie favoriete films/series.

3. Decoreren maar

Super gezellig om je hele huisje of kamer in de herfstsferen te decoreren. Aangezien het buiten slechter weer wordt, zit jij waarschijnlijk een stuk meer binnen. Dan wil je natuurlijk wel dat het er binnen een beetje gezellig uit ziet. Shop het tuincentrum leeg en decoreer er maar op los. Je kunt natuurlijk ook op Pinterest op zoek gaan naar DIY-herfstdecoraties. Lekker een middagje decoraties in elkaar knutselen klinkt ideaal voor de herfst.

Lees ook:
Daten in de herfst? Deze dingen kun je met je lover doen in het najaar

4. Bak wat lekkers

Deze koude, natte herfstdagen vragen wat ons betreft om wat heerlijk comfort food. Bak wat heerlijke koekjes of een mooie taart. Gezellig samen met je lover of vriendin of heerlijk even wat alone-time. Denk aan wat heerlijke kaneelkoekjes of een verse appeltaart met slagroom, daar word je toch blij van? Wij wel!

5. Maak s’mores

Als jij een tuin hebt waar je een mooi kampvuur kunt aansteken, is deze activiteit ideaal. Terwijl je lekker knus aan het kampvuur je handen warmt, kun je genieten van verrukkelijke s’mores. Je kent ze wel, de twee koekjes met in het midden gesmolten marshmallow en chocolade. Geen kampvuur? Niet getreurd, je kunt ze ook makkelijk in de oven maken. Yummy!

6. Maak je eigen Pumpkin Spice Latte

In de herfst krijgt iedereen weer zin in die heerlijke Pumpkin Spice Latte van de Starbucks. Nu heb je misschien niet altijd tijd of geld om een bezoekje te brengen aan de Starbies. Gelukkig hoef je dit drankje dan niet te missen. Je kunt de Pumpkin Spice Latte namelijk ook helemaal zelf maken. Leuk ideetje voor een van de komende herfstdagen!

7. Shop till you drop

Het weer verandert nu de herfst begonnen is, en de dagen worden kouder. Het perfecte excuus om je garderobe weer aan te vullen met kleding voor het nieuwe seizoen. Warme coltruien, een nieuwe jas, warme sokken voor in je nieuwe laarzen, je kan het allemaal wel bedenken. Have fun!