Lifestyle

Zien! HEMA verkoopt hilarisch rookworst glitter T-shirt voor Koningsdag

hema-rookworst-glitter-koningsdag

Het is bijna Koningsdag en dat kan de oer-Hollandse HEMA natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. De verjaardag van onze Willem moet in style gevierd worden en hoe kan dat beter dan met dit geweldige rookworst glitter T-shirt? We love it!

HEMA rookworst T-shirt

Als we denken aan HEMA, dan krijgen we trek in een tompouce en begint het spontaan te ruiken naar rookworsten. De oer-Hollandse winkelketen heeft heel wat klassiekers op haar naam staan, maar de rookworst is dan wel onze favoriet. En waarom zou je er alleen van genieten op een broodje, als je hem ook op je T-shirt kan dragen! Om de verjaardag van onze koning te vieren, heeft de winkel hele leuke outfits op de markt gezet. Met dit hilarische rookworst glitter T-shirt van HEMA steel jij gegarandeerd de show op Koningsdag!

Het shirt heeft een crème basis, met daarop een mix van oranje en gouden glitter rookworsten. Geweldig, al zeggen we het zelf. Het is een losvallend T-shirt, met een comfortabele ronde hals. Zoals we van HEMA gewend zijn, is het een goede kwaliteit en kan de top lang mee. Dat is maar goed ook, want dit shirt zullen we niet snel in het dagelijkse leven dragen, dus wij bewaren hem op zolder voor volgend jaar ;-). Voor maar €12,- heb het shirtje in huis. Bestel hem zo snel mogelijk, dan heb je het HEMA rookworst glitter T-shirt nog op tijd voor Koningsdag!

Lees ook:
Proost! Dit is hét Koningsdag drankje van 2023

Ook voor mannen!

Laat je broer, vader of boyfriend niet achter en verras ze met een matchend T-shirt! Loop arm in arm in deze rookworst shirts en laat alle koppen draaien op de verjaardag van Willem. Of je nu naar een festival gaat of gaat slenteren door de stad, met deze top zie je er direct feestelijk uit. Bij de mannen zitten er helaas geen glittertjes in, maar wel verschillende kleuren. De achtergrond is oranje met daarop rookworsten in rood, wit en blauw. Geen enkele andere outfit schreeuwt meer ‘Koningsdag!’.