Food

OMG! HEMA komt met een nieuwe smaak tompouce

hema-nieuwe-smaak-tompouce

Van je favoriete beauty tools tot aan rookworsten en tompoucen. Voor wat ga je eigenlijk niet naar HEMA? Onze favoriete winkelketen heeft onze aandacht weer weten te trekken, door een nieuwe tompouce smaak uit te brengen! Say whaaat?!

HEMA

In Nederland kunnen we natuurlijk nooit meer zonder een HEMA om de hoek. Je kan hier voor de nodige lifestyle essentials terecht, maar natuurlijk ook voor een heerlijke snack. En niet alleen in ons eigen kikkerlandje, maar ook in het buitenland komen er steeds meer winkels bij. Wie weet kunnen we over een paar jaar wel genieten van een heerlijke HEMA-tompouce op de Spaanse costa. Daarover gesproken, HEMA heeft haar armen weer uit de mouwen gestoken, en komt met een nieuwe tompouce smaak!

Lees ook:
OMG! Déze HEMA-lippenstift gaat viral op TikTok

Nieuwe tompouce smaak

HEMA heeft nog al wat klassiekers op haar naam staan. De lekkere hotdogs voor onderweg, de rookworsten voor bij de stamppot en hun overheerlijke zoete tompoucen. Maar HEMA voegt daar deze week een nieuw recept aan toe. De lila luxe pouce met bosbes smaak! Hoe lekker klinkt dat? Zo kunnen we niet alleen op Koningsdag genieten van een oranje tompouce special, maar heel het jaar door kan je de roze inwisselen voor een pastel paarse. Hij ziet er niet alleen adorable uit, maar hij schijnt ook nog eens héél lekker te zijn. Wij gaan deze zeker snel proeven! En jij?

Tegenwoordig hoeven we voor niks de deur meer uit en kunnen we zelfs onze boodschappen thuis laten bezorgen. Zo is het bij HEMA niet anders en kan je deze nieuwe smaak tompouce vanuit je luie stoel bestellen. Je zal er online wel direct vier in je winkelmandje moeten doen, want dan is de minimale orderhoeveelheid. Maar dat klinkt voor ons niet als een probleem hoor 😉 Smullen maar!

View post on Instagram