Food

Cheers: HEMA verkoopt nu kant-en-klare Espresso Martini cocktails

hema-cocktails

We hebben soms allemaal wel eens zin in een lekkere cocktail, maar het kan best wat werk zijn om deze te maken. Daar heeft HEMA nu gelukkig iets op bedacht. Zij verkopen nu namelijk kant-en-klare cocktails. Dat scheelt en hoop werk en ze kunnen meteen gedronken worden. Cheers!

Espresso Martini en Pornstar Martini

We weten inmiddels wel wat we bedoelen als we het over de Espresso Martini en de Pornstar Martini hebben. Het zijn dan ook voor velen de favoriete cocktails om te bestellen op het terras. Helaas kan dit vandaag de dag best wel prijzig zijn. Maar HEMA heeft daar nu iets op bedacht! Sinds kort verkopen ze namelijk kant-en-klare cocktails voor een spotprijsje. Dat scheelt niet alleen een heleboel geld, maar ook heel veel tijd. Win-win, dus!

Lees ook:
OMG: DubbelFrisss heeft nu nieuwe cocktail smaken

Kant-en-klare cocktails

Dus als je zin hebt in je favoriete cocktail, dan weet je waar je moet zijn. Want voor € 4 verkoopt HEMA nu kant-en-klare cocktails en daar kun je gemakkelijk twee glaasjes uithalen. Voeg wat ijsklontjes bij het drankje en serveer deze in een mooi cocktailglas. Je kunt het drankje natuurlijk ook met wat ijs shaken in een cocktailshaker. Op deze manier creëer je een schuimlaagje die je cocktail nog lekkerder zal maken. Vergeet je drankje dan niet af te toppen met een halve passievrucht of wat koffieboontjes. Net als op het terras ;-).

View post on Instagram
 

View post on TikTok

Beeld: pinterest