News

Deze deelnemer moest Expeditie Robinson verlaten door blessure

expeditie-robinson-2023

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson 2023 is van start gegaan. Zaterdag was de eerste aflevering te zien en zondag konden de kijkers al genieten van de tweede aflevering. Helaas heeft een van de deelnemers toen onverwacht het programma moeten verlaten door een heftige blessure.

Expeditie Robinson 2023

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson hebben we kunnen zien hoe zangeres Eva Simons en presentatrice Iris van Lunenburg door hun teamleden weg werden gestuurd. Uiteindelijk mochten de twee dames alsnog naar ‘afvallerseiland’ om zichzelf te bewijzen.

Maar het blauwe team krijgt na het vertrek van Iris Lunenberg te maken met nog meer tegenslagen. Want tijdens een van de proeven krijgt acteur Hassan Slaby flink last van zijn schouder. En ook het team van de acteur maakt zich grote zorgen over de gezondheid Hassan.

View post on Instagram
 

Hassan Slaby krijgt blessure

Tijdens een van de proeven raakt acteur Hassan Slaby, die je kunt kennen van Goede Tijden, Slechte Tijden, gewond aan zijn elleboog. “Ik maak wel grappen, maar het doet wel echt veel pijn”, laat hij weten aan zijn teamgenoot Maxim Froger. En de volgende dag gaat het helaas ook niet beter, want de pijn in zijn elleboog heeft alleen maar toegenomen.

Uiteindelijk moet er zelfs een dokter aan te pas komen. Deze haalt het verband van zijn elleboog en hierdoor heeft Hassan nog meer pijn. “Je voelt je als een soort invalide”, aldus de acteur. En zijn teamgenoten hebben al een naar voorgevoel.

‘Trekken aan een dood paard’

“Het had ook zo kunnen zijn dat we hier nog met een heel gezond team hadden gezeten”, deelt Krista met Willem. Zij waren dan ook degene die Iris naar huis hebben gestuurd. “Het was gewoon kop of munt”. Uiteindelijk maakt Hassan toch het besluit om weer terug te gaan naar Nederland.

“Ik doe dit voor de groep”, laat hij weten. Toch probeert zijn team hem nog te overtuigen om te blijven, maar Hassan heeft zijn besluit al genomen. De acteur neemt met veel verdriet afscheid van zijn teamgenoten en het programma.

Beeld: RTL