Lifestyle

Hilarisch: je kunt nu een Harry Styles-kerstbal in de boom hangen

Ben jij net als wij ook enorm fan van de liedjes van Harry Styles? Dan hebben we heel goed nieuws voor je! Vanaf dit jaar kun je namelijk een Harry Styles-kerstbal in de boom hangen. Het is net even anders dan dat hij aanschuift bij het kerstdiner, maar zo is hij er toch een beetje bij met kerst ;-).

Harry Styles

Wie kent hem niet? Harry Styles is een bekende zanger die nu solo zingt, maar het begon allemaal bij The X Factor. Daar is namelijk de enorm populaire boyband One Direction opgericht. Iedereen kent hun nummers wel, maar inmiddels zijn ze al ruim zeven jaar uit elkaar en zijn ze allemaal hun eigen weg gegaan. Zo ook Harry Styles. Zijn concerten zijn iedere keer binnen een paar minuten uitverkocht en er zijn veel verschillende soorten merch te koop van hem. En nu kan je dus zelfs een kerstbal kopen van Harry Styles. Hoe leuk is dat?!

Kerstbal van Harry Styles

Ben jij ook zo’n fan van Harry Styles? Hoe leuk is het dan als je hem gewoon elke dag kunt zien! Dat kan nu als je deze kerstbal van Harry Styles aanschaft. Deze bijzondere kerstbal is gemaakt van glas en is ongeveer 13 cm groot, niet levensecht dus ;-). Maar hij is natuurlijk wel te herkennen aan zijn mooie glitterpak en opvallende tattoos. En hij kan dus nu gewoon in jouw kerstboom hangen!

Waar kan je deze kerstbal kopen?

Maar waar koop je deze toffe Harry Styles-kerstbal dan? Deze is te koop in de webshop van Anna+Nina voor € 29,95. Wil jij nog meer bekende mensen in je boom hebben hangen? Dan is dit jouw geluksdag, want bij deze webshop je kan namelijk ook David Bowie, Queen Elizabeth II, Anna Wintour en nog veel meer bekende mensen voor in je kerstboom hier kopen.

View post on TikTok

Beeld: TikTok