Films & Series

Spicy! Deze beelden van Harry Styles in ‘Don’t Worry Darling’ wil je zien

Het klinkt bijna te mooi waar te zijn: Harry Styles en Florence Pugh samen in een film. Maar het wordt zelfs nóg beter als je ook de eerste beelden ziet. Wij kunnen niet dachten tot we de nieuwe speelfilm ‘Don’t Worry Darling’ in de bioscoop kunnen zien!

Harry Styles en Florence Pugh schitteren samen in nieuwe film ‘Don’t Worry Darling’

En deze spicy trailer beloofd al veel goeds!

Olivia Wilde

De film wordt geregisseerd door Olivia Wilde, die al sinds 2020 aan het daten is met Harry Styles. Dit is pas de tweede keer dat Olivia een film regisseert. Haar debuutfilm, ‘Booksmart’, kreeg veel goede reacties. En na het zien van deze trailer gaan we er vanuit dat deze film net zo’n succes zal worden als haar eerste film.

‘Don’t Worry Darling’

Maar eh, waar gaat de film eigenlijk over? ‘Een huisvrouw uit de jaren vijftig die met haar man in een utopische experimentele gemeenschap woont, begint zich zorgen te maken dat zijn glamoureuze bedrijf verontrustende geheimen verbergt’, luidt de officiële omschrijving van de film. De film is geschreven door Olivia Wilde, samen met haar schrijfpartner Katie Silberman. Doordat Amy Pascal de producer is en Rachel O’Connor de uitvoerend producent heeft deze productie alleen maar vrouwen aan het roer.

Florence Pugh

Florence Pugh zal een van de hoofdrollen gaan vertolken. Dat beloofd veel goeds vindt ook regisseur Olivia. ‘Om met een zo getalenteerde en dappere actrice als @FlorencePugh te werken, is de droom van elke regisseur. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn, Flo. Ik kan niet wachten tot de wereld het verbazingwekkende werk ziet dat je in deze film hebt gestoken’, deelt Olivia op haar Instagram. Harry Styles zal de rol gaan vertolken van de man van Florence.

Lees ook
Keuzestress over je studie? Op déze school kun je nu Harry Styles als vak kiezen

Officiële trailer

Afgaand op de nieuwste officiële trailer zullen er veel steamy scènes te zien zijn met Harry en Florence. De trailer loopt over van seksuele energie. De hoofdrollen Alice en Jack leven in Victory, het paradijs. In de eerste beelden zien we hoe er langzaam scheuren ontstaan in hun perfecte huwelijk. Alice twijfelt namelijk over het werk van Jack. Wil je de beelden zelf bekijken? Kijk dan de video hieronder:

‘Don’t Worry Darling’ is vanaf 23 september te zien in de bioscoop

Beeld: Don't Worry Darling