Celebs

OMG: is Harry Styles met deze knappe celeb aan het daten?

harry-styles-daten

Het is pas twee weekjes uit tussen Harry Styles en regisseur Olivia Wilde, maar de zanger wordt steeds vaker met een oude bekende gespot. Is Harry Styles met deze knappe celeb aan het daten?!

Aan het daten

De geruchten gingen al langer, maar de officiële break-up van popicoon Harry Styles en regisseur Olivia Wilde is pas twee weken geleden. Toch lijkt het erop dat de handsome zanger alweer met een andere celeb aan het daten is! Volgens een bron van The Sun zouden Harry en zijn ex Kendall Jenner steeds meer contact met elkaar hebben.

Het lijkt erop dat de Brit na de breuk van zijn relatie van twee jaar steun heeft gezocht bij Kendall. Geen onlogische keuze? De twee kennen elkaar namelijk al heel lang en vaak heb je in een lastige periode behoefte aan iemand die vertrouwd aanvoelt. Nu dat Harry én Kendall allebei weer single zijn, lijkt het erop dat ze weer meer met elkaar optrekken. Is de vlam tussen de twee weer aangestoken?

Lees ook:
Good to know! Om déze reden is Harry Styles weer single

Moeilijke periode

De knipperlichtrelatie van Harry en Kendall heeft geduurd van 2013 tot 2019. Het it-koppel van Hollywood werd op de voet door de media gevolgd en we zagen dan ook vaak intieme en romantische kiekjes van het stel voorbij komen. Maar doordat ze zo vaak wel-niet-wel-niet aan het daten waren, begreep zus Khloe Kardashian ook niet meer precies hoe het zat. Hadden ze nu een lange serieuze relatie of gewoonweg hele goede vrienden?

Nu lijkt het erop dat de wereldartiest en model Jenner weer aan het daten zijn. Een bron vertelt aan The Sun het volgende. “Harry en Kendall hebben altijd contact gehouden, maar in het licht van de recente break-ups hebben ze nu meer tijd voor elkaar. En Harry heeft aan Kendall een luisterend oor gehad na zijn breuk met Olivia. Kendall is een van de weinigen die zijn level van fame en controle begrijpt. Ook zij gaat door een moeilijke periode.”

Beeld: snl

Must reads 👀