Celebs

Harrie Snijders reageert op geruchten over Monica Geuze

Danique
harrie-snijders-monica-geuze

Wanneer een vrouw zoals Monica Geuze aankondigt dat ze weer single is, stromen de berichten natuurlijk binnen. En als het aan de influencer zelf ligt, mag Harrie Snijder wel een dm sturen! Zijn deze twee aan het daten? Harrie Snijders reageert op de geruchten met Monica Geuze.

Harrie Snijders en Monica Geuze

Wij hadden ons nooit voorgenomen dat we dit nieuws konden brengen, maar er gingen onlangs geruchten rond dat Harrie Snijders en Monica Geuze aan het daten zijn. Wanneer de influencer in haar eigen podcast met Kaj Gorgels vertelt dat zij hem wel ziet zitten, ging de media erop los.

Ze zei dat ze Harrie de Hengst wel ‘heel knap vindt’ en dat ze zeker niet de enige is. “Vet veel meiden vinden dat ook”, zegt ze tegen haar co-host. “Nou, ik denk dat hij het wel leuk vindt om te horen”, reageert Kaj. Hij grapte dat zij zich dan maar had moeten opgeven voor zijn datingshow. “Ja, dat had ik kunnen doen inderdaad. Maar niet gedaan”, antwoordde Monica.

Lees ook:
What?! Harrie Snijders verschijnt in een heel bijzonder programma

Geruchten

Dit zorgde ervoor dat alle roddelkanalen gingen speculeren over de twee samen. Maar al snel maakte Harrie een einde aan deze geruchten. Hij antwoord op de vraag, “Heb je iets met Monica?”, in zijn Instagram Stories en legt de situatie uit. “Nee, om even alle geruchten de wereld uit te helpen”, begint het dekhengst. “Monica is zeker een mooie vrouw, maar nee, we hebben geen relatie en zijn niet bezig. Het wordt groter gemaakt dan dat het is. Geloof niet alles wat je leest.” En zo is het maar net, Harrie!

Beeld: instagram @monicageuze @harriesnijders