Celebs

Harrie Snijders over zoektocht naar liefde: ‘Is moeilijker als je bekend bent’

Nu het achtste seizoen van Ex On The Beach officieel is afgerond is Harrie (de hengst) Snijders klaar voor een serieuze relatie. In zijn eigen datingshow, Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw, gaat de hengst opzoek naar ware liefde. In een interview met Shownieuws vertelt hij alleen dat dat nog niet zo gemakkelijk gaat als hij had gehoopt. 

Harrie Snijders deelt zijn ervaring over zijn zoektocht naar de liefde

“Het is moeilijk als je een bekend persoon bent, dat de dames dan echt puur voor jou gaan”, vertelt de hengst.

Datingshow

Wij wisten ook niet wat we hoorden toen het nieuws naar buiten kwam dat Harrie Snijders een datingshow kreeg. Maar de hengst zoekt in zijn nieuwe programma, Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw, toch echt naar iemand die hem kan temmen. De eerste aflevering hebben we inmiddels al kunnen bekijken en Harrie heeft in ieder geval genoeg vrouwen die een poging willen doen om zijn hart te veroveren.

Even iets anders

In een interview met Shownieuws vertelt Harrie dat het weer even een keer iets anders is dan we van hem gewend zijn. De deelnemende vrouwen zijn in ieder geval al heel enthousiast over de hengst. “Harrie is heel charmant, hij ziet er heel goed uit”, vertelt een van de vrouwen. “Ik vind wel dat ik het perfecte poppetje ben voor Harrie”, stelt een ander.

Hot boys summer

Harrie heeft in ieder geval genoeg keuze, maar waarom is hij nu ineens toe aan een serieuze relatie? “Kijk, iedereen heeft zijn moment van ‘leven’ gehad. Hot boys summer, hot girls summer. Ik heb het toevallig gehad op tv”, vertelt hij openhartig. “Het is al best lang tijd voor mij om een serieuze relatie te vinden. Alleen het is heel moeilijk als je dan een bekend iemand bent, dat de mensen dan echt puur voor jou gaan.”

Integreren in de cultuur

De familie van de hengst heeft er vertrouwen in dat Harrie zijn ware liefde zal vinden. Maar de familie is wel streng. Een van de dames was vergeten om haar schoenen uit te doen in de woonwagen. Dat is een van de belangrijkste regels bij Harrie thuis. Ook toen er een vaas viel stond geen van de vrouwen op om te helpen met opruimen. En dat zijn de kleine dingen die de hengst juist zo belangrijk vindt. “Je hoeft echt geen assepoester te spelen, maar een beetje meer in onze cultuur integreren, dat waardeer ik wel”, aldus Harrie.

Lees ook
Jennifer en Stevie delen alle juicy geheimen van Ex On The Beach

Wolven in schaapskleren

Of Harrie Snijders zelf denkt ware liefde te vinden in zijn programma? “Het is altijd even aankijken. Sommige meiden zijn wolven in schaapskleren, anderen zijn heel open en eerlijk”, laat hij weten.

Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij TLC en kun je ook iedere week vooruitkijken op discovery+. Dat wordt genieten!

Beeld: instagram