News

Fans van Dekhengst Harrie Snijders zijn woedend: ‘Dierenbeul!’

harrie-snijders-dierenbeul

Ex on the Beach-ster Harrie Snijders deelt een aantal kiekjes van zijn vakantie in Dubai. Hier poseert hij met wilde dieren. Zijn fans zijn woedend om de beelden en vinden Harrie Snijders een dierenbeul.

Harrie Snijders

Harrie Snijders is momenteel op vakantie in Dubai en deelt maar al te graag zijn vakantie kiekjes op Instagram. De realityster laat vol trots zijn nieuwe apenvriendje Habouba zien. Harrie staat knuffelend op de foto met de aapachtige en zet onder de foto “Meet my friend”. Het diertje is al 13 jaar geworden en Harrie probeert zichzelf in te dekken door de volgende tekst onder de Instagram post te zetten.

“Normaal vind ik het heel zielig dat deze dieren opgesloten zitten in te kleine kooien, maar hier loopt ze gelukkig los rond en wordt ze goed verzorgd. Hierdoor kan ze twee keer zo oud worden, omdat ze goede voeding en medische verzorging krijgt.” Zijn fans zijn het niet met zijn gedrag eens en noemen Harrie Snijders zelfs een dierenbeul!

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Harrie Snijders duikt op in dit populaire programma 

‘Je moet je doodschamen’

Harrie ziet het kwaad niet in van daden en plaatst vervolgens ook nog een video met zijn grote vriend Habouba en poseert hij ook nog met een stel andere dieren. De dekhengst loopt zelfs door het park met een, waarschijnlijk gedrogeerde, tijger aan de lijn. Zijn volgers vinden dit vreselijk om te zien en de boze reacties stromen binnen onder de post.

“Stop animal abuse! Te ziek voor woorden dat dit nog mag. Alles maar voor de likes en het vullen van ego’s”, plaatst een woedende fan. En daar is een andere volger het ook mee eens. “Word hier echt misselijk van! Dit is pure dierenmishandeling! Je moet je doodschamen dat je hieraan meedoet!”

View post on Instagram
 

Sommige fans besluiten zelfs om Harrie Snijders te ontvolgen na hem te hebben beschuldigd als dierenbeul. “Harrie, ik vind je een topgozer, maar dit kan echt niet. Deze dieren horen in het wild. In Dubai denkt men met geld alles te kunnen. Dit is heel fout, al deze dieren zijn illegaal uit het wild weggehaald ooit om aan dit soort mensen te verkopen.” Ai, geen slimme move, Harrie!

Beeld: Instagram @harriesnijders

Must reads 👀