Celebs

Baby news! Hanne van K3 is bevallen van haar eerste kindje

hanne-k3-kindje

De 28-jarige Hanne Verbruggen, die we natuurlijk allemaal kennen van K3, is zojuist bevallen van haar allereerste kindje! Haar management komt met het goede nieuws naar buiten.

‘Onbeschrijfelijk gelukkig’

Het management van Hanne komt zojuist met het nieuws naar buiten dat ze is bevallen van haar eerste kindje! Het is een zoontje en hij heet Julien. Kersverse moeder Hanne en zoontje Julien maken het beide goed en Hanne is zielsgelukkig met de komst van haar baby’tje. “Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen”, laat het K3-lid weten. “Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden!”

Helaas hebben we nog geen foto van baby Julien om met jullie te delen, de jonge ouders hebben hier bewust voor gekozen. “Aangezien ze zo intens mogelijk willen genieten van deze bijzondere tijd met hun drietjes, zullen ze geen foto ’s delen.”

Lees ook:
Bevestigd Josje hiermee dat ze Hanne gaat vervangen bij K3?

Zwangerschap

Hanne is de laatste tijd veel in het nieuws geweest tijdens haar zwangerschap. Studio 100 liet weten dat de zangeres op doktersadvies moest stoppen met optreden. Het zou haar te veel energie kosten en het is achteraf een slimme keuze geweest. Nog geen twee weken later zet K3-lid Hanne kindje Julien op de wereld. Een héél stuk eerder dan dat ze uitgerekend had, ze zou namelijk pas in december moeten bevallen.We hopen dat alles goed gaat met moeder en zoontje en gunnen de kersverse ouders heel geluk toe!

Beeld: instagram @hannecarry__

Must reads 👀