Lifestyle

Wil je hebben! Déze hangstoel geeft je het ultieme Ibiza gevoel

hangstoel

Het zonnetje gaat weer schijnen en het is bijna weer zover om lekker de tuindeuren open te gooien. Maar een nieuwe zomer betekent ook nieuwe tuinmeubels. En met deze te gekke hangstoel, krijg je het ultieme vakantie gevoel thuis in je achtertuintje.

Hangstoel Action

Hoe heerlijk is het om lekker buiten in het zonnetje te zitten met een ijskoude cocktail in je hand. Hier heeft Action iets op gevonden, want zij hebben een nieuw item in het assortiment die perfect is voor de zomerse dagen. Action heeft nu een heerlijke bohemian hangstoel, waar je lekker in kan relaxen. In de hangstoel zit een dik kussen en hij is duurzaam, waardoor de hangstoel een goede kwaliteit heeft.

Je kunt heerlijk in het zonnetje schommelen en hierdoor vergeet je helemaal dat je in Nederland bent. Wil je de stoel nu al gebruiken, maar is het nog iets te koud buiten? Maak je niet druk, je kunt de stoel namelijk super leuk stylen. Je kan de stoel bijvoorbeeld naast een grote plant neerzetten of boven een mooi buiten kleed hangen.

Lees ook:
Thuisbioscoop voor een prikkie! Scoor déze beamer van Action

Je kunt de stoel gemakkelijk ophangen of aan het plafond bevestigen. Bovenaan de stoel zit namelijk een ringetje waarmee je hem kan vastmaken. Het zitje is gemaakt van polykatoen en FSC-hout en het kussen is van extra druk polyester, katoen en viscose gemaakt. Het kussen is niet wasmachinebestendig en kun je het beste schoonmaken met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel. De afmetingen van de stoel zijn 65x90x120 cm en zijn dus geschikt voor elke ruimte.

Ben je al enthousiast? Dan kan je de stoel online bestellen bij de Action voor maar liefst €29,95 en wij beloven je dat je er veel plezier mee gaat beleven! Sit back and relax!