Astrologie

Trick or Treat? Deze Halloween-activiteit past het beste bij jouw sterrenbeeld

Het is griezelen geblazen! Aankomend weekend is omgedoopt tot Halloween-weekend, dat betekent dat alle spookachtige kleding weer uit de kast kan worden getrokken. Heb jij nog helemaal geen plannen voor de spannendste dag van oktober? Wees niet getreurd, want wij hebben hier de perfecte activiteit voor Halloween volgens jouw sterrenbeeld. 

Ram | 21 maart – 19 april

Spooky pretpark

Een pretpark is voor sommigen onder ons natuurlijk al spannend genoeg. Maar, jij, Ram, kan het beste rond Halloween een bezoekje aan een pretpark brengen. Zo zijn de meeste pretparken iets langer open, waardoor de duisternis van de nacht kan bijdragen aan onze adrenaline kick – of versierd met spookachtige decoratie. Halloween Fright Night in Walibi bijvoorbeeld? Je bent gewaarschuwd! 

Stier | 20 april – 20 mei

Limited edition Snack-a-thon

Als je denkt aan het sterrenbeeld Stier, dan denk je aan eten. Jij houdt ervan om lekker te snacken of te koken. Lucky you, want met Halloween liggen er allemaal limited edition snacks en drankjes in de schappen van de supermarkten. Probeer alles uit! Enne, laat je ons dat weten wat je favoriet was?

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

‘Geestig’ schrijven 

Zodra de zon onder gaat en de maan tevoorschijn komt is het tijd voor jou om je pen en papier erbij te pakken. Halloween gaat natuurlijk over geesten en nu is het de tijd om met ze te communiceren. Oké we bedoelen niet met die griezelige Oujia borden – daar hebben we genoeg horrorfilms voor gekeken – maar sluit je ogen en vraag om een boodschap. Wat is het eerste dat er in je opkomt? Doe dit voor 10 min lang en kijk daarna wat er op het papiertje staat, Tweelingen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Horrorfilm marathon

Een oude klassieker, maar het blijft het leukste om te doen. Zoek allemaal Halloween films en series op die je niet kent en kijk ze allemaal achter elkaar. Natuurlijk zijn de snacks niet te vergeten, dus zorg dat je wat in huis hebt. Plof lekker op de bank en neem de tijd voor wat me-time, Kreeft.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Liveshows

Leeuw, jij houdt ervan om in de picture te staan. Maar nu is het tijd om andere mensen in de spotlight te zien staan! Rond Halloween zijn er genoeg liveshows zoals toneelstukken of theaterevenementen te zien. Vind jij hier niks aan? Kijk dan eens of jij ergens in mee kan doen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Countdown kalender

Soms moet jij je voorbereiden op dingen, voordat je er volkomen van kan gaan genieten. Maak een kalender die vanaf vandaag naar Halloween telt. Wees creatief en zet alvast leuke dingen op de planning, Maagd. Misschien leuk om met vriendinnen gekke gezichtjes in pompoenen te gaan snijden?

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Jouw lot in de liefde

Voor de Victorianen is Halloween het perfecte moment om te feesten. Maar ook de liefde had een speciaal plekje in hun hart. Zo hadden ze verschillende technieken om er achter te komen wie hun toekomstige soulmate is. Eén van deze technieken was om in de spiegel te kijken, kaarsen aan te steken en te vragen om je toekomstige ware liefde te zien. Probeer dit een keer uit, Weegschaal!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Geestig avondmaal

Mis je dierbaren om je heen? Dan is Halloween de tijd, om net zoals de Keltische Samhain traditie een avondmaal te organiseren voor de overledenen in jouw leven. Organiseer een etentje, maar zorg ervoor dat er genoeg open plekken zijn voor alle overleden mensen die jij hebt moeten missen. Kook hun favorieten gerecht en voel jezelf verbonden met hun, Schorpioen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Halloween feestje organiseren

Ga een keer helemaal los met versiering en Halloween outfits, Boogschutter. Halloween is het perfecte moment om uit te pakken met het geven van een feestje. En laat jij nu dan net weten hoe jij een super feest kan organiseren. Nodig een paar vrienden uit en zorg ervoor dat er lekkere snacks en drankjes zijn.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Escape Room

Hoe leuk is het om rond Halloween naar een griezelige escaperoom te gaan. Steenbok, jij houdt ervan om puzzels op te lossen, dus dit is echt iets voor jou! Probeer op tijd de escape room te verlaten, want anders blijf je misschien wel voor altijd vast zitten in het haunted house vol geesten. Moewhaha!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Geesten ontmaskeren

Een geest ontmaskeren is echt iets voor jou, Waterman! Experimenteer, maak kennis met nieuwe technologie en kom achter de waarheid. Zoek uit wie die ene geest is en maak er een leuk uitje van. De feiten zullen niet voor je liegen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Paranormale avond

Jij vindt geheimen wel leuk en daarom is een paranormale avond ook echt iets voor jou. En Halloween is daar het perfecte moment om het te gaan uitproberen. Doe eens gek en probeer een keer nieuwe dingen, Vissen. Kijk een paranormale film bijvoorbeeld, of luister een podcast over dit fenomeen!

Beeld: mean girls