Lifestyle

Must-have: je kan nu een haarclip voor in de kerstboom scoren

haarclip-kerstboom

Het duurt nog maar 1,5 maand tot het weer kerst is en wij kunnen niet meer wachten. Eerder hadden we het al over een pak havermelk dat je in de boom kan hangen, maar vond je deze bijzondere kerstbal toch niet zo leuk? Dan kun je ook een haarclip voor in de boom bemachtigen!

Bijzondere kerstballen

De kerstboom ziet er allang niet meer uit zoals we ‘m van vroeger kennen. Hoewel de goud– en roodversierde bomen er natuurlijk nog steeds prachtig uitzien, zijn we inmiddels wel toe aan iets nieuws. En de webshop Ajouter weet hier alles van! Zij brengen namelijk ieder jaar weer de meest bijzondere kerstballen uit en ook nu hebben ze weer iets geweldigs bedacht: een haarclip voor in de kerstboom!

Haarclip in de kerstboom

De haarclip is natuurlijk wel een beetje dé staple geworden van de Anne-Fleurtjes en Marie-Clairtjes onder ons. Ze zijn niet meer weg te denken van het stereotiep maar nog veel meer mensen zijn de haarclip gaan dragen. Eigenlijk iedereen heeft er inmiddels wel in huis eentje liggen. Vind jij het Anne-Fleur typetje helemaal geweldig, of rock je zelf de haarclip met trots? Dan is deze haarclip kerstbal een echte must voor deze kerst! Je kan ‘m in twee verschillende kleuren krijgen: een mega schattige roze haarclip, of een super mooi icey lila kleurtje. Welke van de twee ga jij in de boom hangen?

View post on TikTok

Zoals we eerder al zeiden, zien kerstbomen er allang niet meer zo uit als toen we opgroeiden. Inmiddels wilt iedereen de boom opfleuren met bijzondere en vrolijke kerstballen, om er toch echt je eigen boom van te maken. Is de haarclip niet helemaal je ding? Dan zijn er nog meer dan genoeg andere opties voor je waar je uit kan kiezen!

Waar kun je ze scoren?

Kan jij nou ook écht niet wachten om dit jaar jouw boom een lekker creatieve twist te geven? Dan is de bovengenoemde webshop Ajouter is één van de winkels die de meest geweldige kerstballen aanbiedt. Zo zien we in dezelfde video van het merk dat ze ook cowboy boots aanbieden in maar liefst drie (!) verschillende kleuren, maar ook nog een slaapmasker, cinnamon bun, face roller en een gingerbread Hello Kitty voor in de boom. Zijn deze kerstballen allemaal net iets te girly voor je? Dan hebben ze ook een race autootje en een race vlag om je boom een sportieve twist te geven.

Ajouter is niet de enige webshop die leuke kerstballen aanbiedt. Herinner je je de Satisfyer of de espresso martini voor in de boom van vorig jaar nog? Of het pak havermelk dat nét uit is gekomen? Deze kerstballen worden verkocht door het populaire merk Yup in de boom. Ook zij bieden nog veel meer soorten kerstballen aan, van de pornstar martini tot de bakfiets. Er is dus echt voor iedereen wel iets. Maar voor nu gaan we toch eerst even de iconische haarclip voor in de kerstboom scoren!

View post on Instagram
 

Beeld: Ajouter