Astrologie

Dit is jouw grootste angst volgens je sterrenbeeld

grootste-angst-sterrenbeeld

We zijn allemaal wel eens ergens bang voor. De een vindt het eng om over een hoge brug te wandelen en de ander slaapt liever op de bank wanneer er een spin in de slaapkamer is gespot. Dít is jouw grootste angst volgens je sterrenbeeld!

Ram | 21 maart – 19 april

Natuurlijk zijn niet alle mensen met het sterrenbeeld Ram hetzelfde, maar er is minimaal één ding wat ze allemaal gemeen hebben! De liefde voor de aandacht. Voor dit sterrenbeeld is de grootste angst dan ook dat ze worden vergeten of dat er iemand anders is die hun shine steelt. Heb je het gevoel dat je niet gehoord wordt? Probeer niet te overcompenseren en wacht rustig je beurt af. Ze vergeten je niet zomaar!

Stier | 20 april – 20 mei

Vissen krijgen vaak te horen dat ze creatief zijn, maar mensen met het sterrenbeeld Stier hebben dit talent ook! Ze uiten zich graag door middel van kunst, muziek of dans. De grootste angst van dit sterrenbeeld is dan ook het krijgen van een artistieke blokkade. Wanneer dit gebeurt, kunnen zij hun gevoelens niet meer op de juiste manier uiten. Dit kan irritatie opleveren en dan voelt een Stier zich niet meer als zichzelf!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het luchtteken Tweelingen houdt zich altijd bezig met het verzamelen van informatie en het vormen van een mening. Doordat hun hersenen telkens nieuwe informatie willen opzuigen, is het lastig voor hun om een duidelijke mening te hebben. Ze denken graag met iedereen mee en zijn daarom bang om in een situatie te eindigen waar er geen flexibiliteit is. Het doorhakken van grote knopen, is not their thing!

Lees ook:
Déze vier sterrenbeelden worden het snelst verliefd

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften hebben altijd veel zekerheid en comfort nodig. Zij nemen niet zo graag risico’s en blijven graag in hun vertrouwde omgeving. Wanneer ze weten dat er kans is op een onzekere tijd, krijgen ze het al Spaans benauwd! Of dit nu heeft te maken met een instabiele relatie of een onbekende vakantiebestemming. Tip van ons: laat je eens gaan en neem een sprong in het diepe! Het is veel minder eng, dan dat je denkt ;-).

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Een Leeuw is graag uniek en wil niet zo zijn als anderen. Eén van hun grootste angsten is, om uitgemaakt worden als ‘nep’ of als een ‘copycat’. Ze doen er juist alles aan om hun excentrieke zelf te zijn en zich op deze manier te uiten naar anderen. Dus als iemand hen beschuldigd als een faker, dan worden ze onzeker en weten ze zich geen houding meer te geven.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Alles op een rijtje, georganiseerd en in control, dat zijn de eigenschappen van een stereotypische Maagd. Wanneer zij emotioneel worden, hebben zij niet meer de controle over wat ze zeggen en wat ze zullen doen. Daarom is de grootste angst van dit sterrenbeeld gevoelens bespreken met anderen. Ze weten niet hoe ze dit moeten doen, want gevoelens is het enige waar je niks over te zeggen hebt, dat overkomt je gewoon!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen zijn sociale dieren en omringen zich het liefste de hele dag met vrienden en vriendinnen. Zij vinden het vreselijk om alleen te zijn en zijn dan ook als de dood om alleen te eindigen. Dit heeft niet per se met succes in de liefde te maken, maar ze zijn ook bang om vrienden te verliezen. Een Weegschaal twijfelt continu of zij wel leuk genoeg zijn voor zijn/haar vrienden en is bang om niet meer meegevraagd te worden. Girl, don’t worry! Tuurlijk houden je vrienden van je, ze laten je niet zomaar in de steek!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Een Schorpioen houdt zich veel bezig met anderen en doet ook graag lieve dingen voor zijn of haar vrienden. De grootste angst van dit sterrenbeeld is wanneer er nooit een lief gebaar terugkomt. Ze haten het wanneer een relatie eenzijdig is. Ze voelen zich hierdoor ongezien en niet gewaardeerd. Wanneer je een Schorpioen negeert of ghost op WhatsApp, weet maar zeker dat ze je nooit meer zullen bellen!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Wanneer een Boogschutter merkt dat zijn of haar lover bezitterig begint te doen of jaloerse opmerkingen maakt, dan hebben ze snel de benen genomen! Dit vuurteken is niemands eigendom en luistert alleen naar zichzelf! Ze laten zich niet zomaar opsluiten of manipuleren. Heb je het gevoel dat je vrienden of lover je vertellen wat je moet doen? Neem even een stapje terug en bekijk de relatie van een afstand. Reageer niet uit frustratie, maar zet het contact even op een laag pitje.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Zoals we allemaal weten zijn Steenbokken enorm gemotiveerd als het om carrière maken gaat. Ze durven daarom niet zo snel met iemand samen te werken, want ‘wat als diegene zijn afspraken niet na komt?’ Je houdt niet van half werk en wil altijd 100% geven, maar dit verwacht je dan ook van je (werk)partner. Laat anderen zeker niet je kostbare tijd verdoen, maar onthoudt: niemand is perfect en we leren door te doen.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Een Waterman is altijd bezig met zichzelf ontwikkelen en wil de beste versie van zichzelf zijn. Niet alleen voor hun eigen bestwil, maar juist voor die van vrienden en familie. Watermannen willen graag de beste zijn, dus ook ‘de beste vriendin’. Wanneer vrienden hun inzet niet waarderen of opmerken, voelt het voor hen alsof hun harde werk voor niets is geweest. Dit is een grote trap op hun ego en ze zijn bang om teleurgesteld te worden door hun dierbaren.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden kunnen in februari veel romantiek verwachten

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het sterrenbeeld Vissen moet altijd vooruit gaan. Wanneer dit waterteken niet bezig is met iets nieuws, of geen grote avonturen op de planning heeft staan, voelen ze zich klem. Stilstaan, is achteruit gaan voor dit teken. Ze zijn bang om achter te blijven op de rest van hun omgeving. Gaat die ene vriendin verhuizen naar het buitenland voor haar droombaan? Dan krijg je de rillingen, omdat je zelf nog lang niet op dat punt bent. Vissen, kalm aan! Geduld is een schone zaak, jouw tijd komt wel ;-).