Lifestyle

Party time! Deze gratis festivals moet jij deze zomer sowieso bezoeken

Roos-Sanne
gratis-festivals

In de zomer doen we niets liever dan naar festivals gaan. Maar hoe leuk we dit ook vinden, onze portemonnees vinden dit vaak nét iets minder fijn. Sommige festivals zijn namelijk behoorlijk prijzig. Gelukkig zijn er ook een aantal gratis festivals die je kan bezoeken. En wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Deze festivals zijn helemaal gratis

En sommigen zijn al bijna! Can’t wait.

Big Rivers – Dordrecht

In Dordrecht zullen meerdere gratis festivals plaatsvinden, maar Big Rivers is zeker wel de grootste en bekendste. Op 15 t/m 17 juli zal het plaatsvinden met meer dan 140 verschillende acts, veertien podia en allerlei verschillende genres zal het echt een top festival worden! Bekijk hier het programma van Big Rivers.

Matrixx at the Park – Nijmegen

In Nijmegen zal er ook een supergaaf, gratis festival plaatsvinden, namelijk Matrixx at the Park! Matrixx at the Park is een onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, en bij dit onderdeel komen de meest toffe artiesten. Denk aan Tony Junior, Bizzey, La Fuente, Kriss Kross Amsterdam en Fenna. Wij zijn super enthousiast over dit festival! Zien we jullie daar op 16 t/m 22 juli?

Sneekweek – Friesland

Ook één van de meest populaire zeilevenementen zal dit jaar weer plaats gaan vinden! Van 5 t/m 11 augustus gaat sneekweek weer van start, met allerlei toffe en sportieve activiteiten. Ben je daar nou niet zo van? No worries! Er komen namelijk ook super gave artiesten optreden! Onder anderen Tony Junior, Freddy Moreira en Quintino zijn aanwezig! Daarnaast is er ook een leuke kermis die je kan checken. Wij noteren het alvast in onze agenda’s!

Zomerparkfeest – Venlo

In het Limburgse Venlo zal er dit jaar ook weer een tof festival plaatsvinden, namelijk het Zomerparkfeest! Vier dagen lang, van 25 – 28 augustus, zullen er in totaal 130 verschillende optredens van vette artiesten plaatsvinden. Onder anderen S10, die dit jaar meedeed aan het songfestival, en Froukje zijn aanwezig, jij ook?

Lees ook
OMG: Elk weekend een festival pakken is goed voor je gezondheid

Appelpop – Tiel

En tot slot is er in Tiel ook een festival die je absoluut niet wil missen. Appelpop is het grootste gratis festival van Nederland, dat ieder jaar in het tweede weekend van september plaatsvindt. Dit jaar is dat dus op 9 en 10 september. Grote namen zoals Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Froukje en Antoon zullen hier optreden. Dit wil je dus zeker niet missen!

Beeld: pinterest